BALLONGKATTEN

Nu blev det min tur att bli sjuk.. 39 i feber och jag e hur utmattad som helst! Men det var inte det jag tänkte att inlägget skulle handla om.
På popaganda satt det en tjej och gjorde ballongfigurer, och filippa och margaux ville ha nåra. Det visade sig att tjejen hade en ballongblogg och ville ta ett foto på töserna i sina armband och blomma. Fin bild tycker jag! :)

Photo: ballongkatten.se

LET'S NOT FALL BACK TO SLEEP LIKE WE USED TO

Helgen börjar lida mot sitt slut och jag saknar lovet som bara den. Men är iallafall nöjd med hur jag har spenderat mina lediga timmar! Popaganda va najs med stort en och har massa härliga foton och berättelser att lägga upp. Men det får ske senare, antagligen nästa helg. Undertiden kan ni läsa Margaux inlägg om dagarna.
O idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att skriva klagobrev(hatbrev) till Avista och träffa min vackra vän Beatrice för att baka chokladbollar med O'boy i brist på kakao. Blä. Förresten blev inte de därr muffinsarna som vi bakade förra helgen goda heller. De var de fulaste jag någonsin sett och de smakade Göran Perssons arsle.


THE COMEBACK

Jahaa ikväll blir det popaganda, mm äntligeen. Det ska bli kul helt enkelt. Shout Out Louds kommer först imorron men det blir tredje gången jag ser dom uppträda. Tredje gången jag får njuta av deras underbara toner.
Rita har jag inte hunnit alls nu när det i skola igen[inomparentesledsengubbe]. Men snart så har jag allt en ny skapelse att lägga upp här i min egna lilla ateljé ;)

photo: me (with margaux's camera) - Första gången jag såg Shout Out Louds live.
heirå

TJENA KAKAN, SITTER DU DÄR O SMULAR?

Äntligen ska jag få träffa min Bea igen!! En hel vecka utan henne har varit jobbig, fast vi hade varit  med varandra hela tiden i England (eller e det kanske därför) haha.
Vi ska köpa ingredienser och dekoration till de muffinsar som vi sen ska baka :) o det ska bli fiiiint!!

photos: me

FIRST AID KIT

Första dagen på nya skolan var bra, känner ingen i min klass men det betyder ju bara nya vänner haha ;)
Ååh Margaux visade First Aid Kits låt "you're not coming home tonight" o den e så fiiin! Dom ska vi se på popaganda om 8 dar :D härligt!

Photo: Lovisa Burfitt
Godnatt

ALL THOSE DAYS

Här e en stilleben som jag rotat fram i mitt rum. Skickade in den när jag sökte en estetlinje. Fast sen ångrade jag ju mig, ren natur istället.. Hade nog gärna haft lite estet med ändå. Hur som helst här är den.

Teckning gjord i blyerts.
Imorgon spelar the Ark på grönan, äntligen kan jag använda mitt gröna kort som legat och skräpat i ett hörn hela sommaren!

SUN HANDS

Stockholm Fashion Week Dag 2
haha näää jag skämtar bara, sånt ska vi inte ha! Men kul att det är det iaf ;)
Hittade några bilder på datorn som jag inte vet var de kommer ifrån, men antagligen från Lookbook. Minns att jag nog la upp dom på Beas och Filippas blogg nån gång när Bea inte hade loggat ut haha. Helt underbara! Vill ha sommar igen :'( men längtar också till hösten nu, mysiga kappor, vackra löv och varma koppar med te. :)


Just nu sitter jag och fasar för skolstarten, längtar efter nästa veckas popaganda och NRJ in the park och dreglar över hur fina sandaler kan göras...
Heirrå

HORCHATA - VAMPIRE WEEKEND

Nu ska jag snart iväg till hötorgets fina kullerstenar för att träffa systrarna Maurex. Det var jättelänge sen sist så det ser jag fram emot ;) Får se vad vi hittar på, bland annat ska det inhandlas almanackor inför skolstarten..
Hittade ett foto på oss från när vi gick på dagis tillsammans i ett gammalt fotoalbum haha.

Foto: mamma eller pappa för ung 12 år sedan
Linnea hade skrivit jättefint om min lilla blogg på sin blogg, tack vad jag blir glad :)
Jag e inte så bra på blogg-grejor, men kan ju iaf försöka att länka tillbaka till din superinspo-blogg!: Linnea
Hoppas det funkar hihi <3

Och jag vill skicka en hälsning till min älskade vän Beatrice som spenderar sina sista sommarlovsdagar i sängen med hög feber!! PUSS, jag saknar dig jättemycket! <3

HOLIDAY - THE BEST ONE OF THE YEAR


Foto: jag (peace&love festival)
Här e en till bild från festivalen, hade ju sagt att jag skulle lägga upp fler, o jag håller mina ord. Lite sent kanske det däremot e.. Längtar tillbaks, vill ha sommarlovet igen!
Men nu ska jag dralla iväg för o hämta upp Maria. Höres!

Jag kan inte sluta lyssna på Vampire Weekend!!

ILFRACOMBE

Igår kom jag hem. Skönt, men sorgligt! Herregud, åk aldrig till Ilfracombe och aldrig med CountryCousins! det var bara slöseri med tid och pengar! inte kul alls.
Men jag kan prata hur länge som helst om hur det var där, men det ska jag inte. istället vill jag säga hur mycket jag saknar alla!! och för att översätta till en viss spanjor som kanske kommer läsa det här: I miss you!!! <3
Och på Torsdag e lovet slut. Surt. Ny skola. Nervöst.

Foto: jag, i Ilfracombe

Konst