2010, 2011 OCH DET DÄREMELLAN

2010 har varit underbart och längtar tillbaka till så många tillfällen att det inte får plats på ett vanligt A4. Underbara kvällar, konserter och gud vet vad!

Men även om någon skulle komma med värsta tidsmaskinen och erbjuda mig en resa bakåt i tiden skulle jag inte för något i världen tacka ja, för det finns så otroligt många kommande dagar och nätter jag längtar efter och jag kan inte göra väntan längre igen!
2011.. Ohja, där har vi nåt. Jag kan nästan inte vänta.
Fast först ska jag ta vara på de sista timmarna av 2010 och de första av 2011.

Jag vet att nyår kommer bli så jävla kul så det inte går.

Såhär vill jag ha det..foton från weheartit.com

20:20


Jullov är bland det bästa som finns. Jag lever på julskinksmackor, vänner och inspirerande bilder. Dessa är praktexemplar. Har äntligen påbörjat en teckning också.

ADDICTED
God Jul Ingrid. Jeffrey Campbells Lita är i mitt hjärta. Om någon får lust o ge mig ett par av dessa såhär på julafton? Eller alla på en gång kanske? snela

AND WE ARE HEADING FOR OUR ISOLA


photos: me målning gjord i akryl
Äntligen ett inlägg och äntligen en målning. Lite vad som fyllt min vardag också, vintern, bea, drömmar och målning. Säger som min vän Linnea, ganska värt. Och nu längtar jag till att frihet, lussebullar, julgran och bardomsminnen ska få fylla mina sinnen.

THE CIRCUS NEVER DIES


28 februari ska jag och Margaux ännu en gång ta oss till Cirkus med varsin biljett i handen. Ännu en gång ska vi springa genom ingång C. Ännu en gång sträcka oss över ett kravallstaket. Ännu en gång ska vi skrikandes sjunga med till underbar musik. Men 28 februari är det White Lies som ska få våra trumhinnor att tjuta efteråt.
Nu är jag lycklig. Hej jag längtar.

INGRID

Ingrid heter jag, 18 år och älskar allt som har med kreativitet att göra. I bloggen lägger jag ut det jag har skapat och lite annat också..
bloglovin
RSS 2.0
Bloggparaden
Konst