BUT SOON I'LL BE GONE


blyerts och lite vitt bläck
Det var den här jag gav till mamma när hon fyllde år. Den e ju lite sne o så, men det e väl folk i verkligheten också ;P
Idag ska jag träffa Elin, får se vad vi hittar på. Imorgon åker jag och Bea till England i tre veckor, så igår påbörjade jag min packning. Fast jag packade alldeles för mycket,det kommer inte få plats i min väska trots att den är gigantisk.. o så ska jag ju kunna ha med lite shoppade grejer hem också. Så det får bli till att rensa bort från packningen lite haha
puss

I'm gonna send you home and hit you on sunday


photo: me (peace & love festival)
Godafton! jag har äntligen fixat klart alla bilder från peace & love och midsommaren! fast när jag hade laddat upp peacebilderna på fecebook upptäckte jag att inte alla redigeringar hade sparats. :( picasa är apa.
Ska såklart lägga upp lite bilder här på bloggen (den ovan e en av dem), men inte nu för nu har jag inte tid! ska iväg o träffa margaux o filippa för typ första o enda gången i sommar.
har också ritat lite, mamma fyllde år, så hon fick det jag hade gjort. o så har jag varit borta o vandrat i fjällen i tre dar, så cool e jag!
Tjena.

GRATTIS BEA


Blyerts.
Den här gav jag till Bea i födelsedagspresent. Föreställer mig och Bea och en ko. Kon e där för att Bea älskar kor :)
Grattis  igen Bea <3 Skynda dig hem från Spanien, saknar dig hela tiden!

HEMMA IGEN

Efter att ha varit borta i två veckor känns det bra at äntligen vara hemma. Peace & love var underbart! Längtar tillbaka hela tiden, kanske slänger jag uppnlite bilder här sen, vi får se. Jag åkte direkt från Borlänge till Västkusten där jag var med familjen i en vecka. Så himla fint det är där!! Jag träffae Sophie som hade landställe nära oss och hon bodde jättefint :)
Så igår satt jag 7timmar i bil för att komma hem igen och nu ska jag vara hemma några veckor innan jag och Bea åker till england.
Varför är alla i Spanien nu?? Känns som att alla jag känner är det. Men det känns också som att Sverige har flyttats till ekvatorn på nåt sätt.. det är hur varmt som helst, men ändå ingen sol! Nu sitter jag och svettas med en smoothie i ea handen och vet inte om jag ska vara utomhus eller innomhus. Kanske går ner i källaren och lever som eremit ett slag.
Vi hörs när jag kommit upp igen!


PEACE & LOVE

Underbar musik, underbara människor, underbar festival!!! Herregud vad alla artister e braa! E fortfarande chockad efter The Kooks, Kent och The Hives. Kommer absolut tillbaka nästa år, Borlänge<3
Idag ser jag fram emot Sugarplum Fairy, Johnossi, Mando Diao, Shout Out Louds, Markus Krunegård, Johnossi och massa fler! :P


INGRID

Ingrid heter jag, 18 år och älskar allt som har med kreativitet att göra. I bloggen lägger jag ut det jag har skapat och lite annat också..
bloglovin
RSS 2.0
Bloggparaden
Konst