BLACKYELLOWANDBROWN


Promarkers, lite förvrängd kanske :/
Nu sitter jag o packar inför imorgon, då vi ska åka tidigt till vaxholm och starta båtluffen! E såå taggad, äntligen!! Jag o Molly lovade varandra när vi var små att vi skulle båtluffa med varandra sommaren vi fyllde 16. Den här sommaren, vi höll vårat löfte.
Men jag e inte klar med packningen, hehe, gaanska mkt kvar eftersom jag som vanligt sparar precis allting till sista sekunden -.-' heirå.

GREENBLUEANDBLACK


Promarkers
Kan inte sluta tagga inför bårluffen, det kommer bli så bra! Vädret ska bli bättre också :P
Nu ska jag vänta på att Bea ska ringa så vi kan åka o kolla på bio :) Sommarlov <3

HURRICANE


Tusch, först skulle det bli Håkan, men sen sket jag i det o det fick bli nån annan.
Haha hurricane passar ju den här dagen med det äckliga vädret! Fast just idag kanske det inte gjorde något, har ändå suttit o planerat båtluffningen med Molly hela dagen (som börjar nu på onsdag!!! <3). Gick bara utomhus när vi skulle prova att sätta upp tältet vi ska ha. Fast regnet förstärker inte somarlovskänslan direkt..

CLASSY


Blyerts och akvarellfärger
Idag är det äntligen sommarlov, men självklart ska första dagen av frihet vara mulen och kall. :/
Men jag ska trotsa det fula vädret och gå på konsert och allt vad det nu är jag ska göra idag! Satt o ritade halva natten igår så kan äntligen lägga upp mer på min ynkliga lilla blogg.

FRECKLES


Ritad med Promarkers
Nu längtar jag så mycket till sommmarlovet så jag tror jag spricker!! Tycker den här e lite somrig med alla underbara fräknar, jag vill också ha fräknaaaar! Lite trött gubbe med anorexia-varning på den kanske haha
Nu ska jag äta o sen göra sista uppgiften nånsin i högstadiet, jag ska göra klart syslöjden. Soft? - Soft!

INGRID

Ingrid heter jag, 18 år och älskar allt som har med kreativitet att göra. I bloggen lägger jag ut det jag har skapat och lite annat också..
bloglovin
RSS 2.0
Bloggparaden
Konst