BEAUTY


Den hära gjorde jag med vanliga färgpennor :)


INSPIRATION IS AWESOMESS


Nu e jag klar med allt ritande till gymnasieintagningen. Meeen jag har ändå mycket att stå i fortfarande! :( Jag har ju sökt massa musikinriktningar också, o det är lika med låttexter som ska pluggas in till imorron. Därför har jag de närmaste 5 timmarna satt Österlensvisan på repeat och försökt  sjunga med. Lyssna på det här för att höra vad mina öron får njuuuta av...
Självklart är det så att jag får som en bomb av inspiration in i mitt lilla huvud när jag redan är klar med allt! Så jag var tvungen att skissa lite på't, alltså det på bilden ^^
Jag borde egentligen sova nu och är verkligen extremt trött.. Bäst att göra nåt åt det!

HARD WORK WORK


fotot har jag tagit 8-)
Orkar inte skriva på engelska hela jävla tiden haha, bara jobbigt o fattar inte riktigt varför jag annars gör det hela ti'n..
Ska ändra en hel del med bloggen hade jag tänkt. Det känns liksom inte så kul med bara bara teckningar, så jag ska blanda in lite annat med :) men det ska fortfarande vara en konstblog förstås, hihi.

Idag har jag suttit med spotify hela dagen(eller halva blev det för jag sov första delen av dan) för att hitta inspiration till målningen som ska skickas till gymnasiet som intagningsprov. Jesus, vad jag inte kunde komma på nåt. Det blev tillslut kära gamla kent som inspirationmusic ;)
verkar som den här veckan kommer bli typ den jobbigaste i mitt liv med maaaasssa plugg, så dehär med att göra om i bloggen blir en annan gång :/ nu till att fortsätta..

INGRID

Ingrid heter jag, 18 år och älskar allt som har med kreativitet att göra. I bloggen lägger jag ut det jag har skapat och lite annat också..
bloglovin
RSS 2.0
Bloggparaden
Konst