YOU KNOW - JJ


Jag har så vackra vänner.

CROSSES

Jag har inte ritat något på senaste tiden faktiskt. Jag har försökt, men blev halvdant.
Så vad har hänt sen sist? Jo, jag sörjer djupt. För min älskade kanin dog i tisdags och efter att ha haft en sån fin liten individ vid min sida i hälften av mitt liv, dessutom den delen jag minns bäst, så går det inte att bara släppa det. Fyy! Hur kan man älska en liten kanin så mycket haha. Jaa tack för 7.5 fina år med en supersöt Snufsan. Det kanske är mycket, men långt ifrån tillräckligt.
Men jag har en fin helg framför mig, och jag ser fram emot varje sekund ska ni veta! ;)
Oooch typiskt mig att komma på att jag ska skriva en labbrapport tills imorron såhär i sista sekunden, för precis det gjorde jag just. Vi sess


ELECTRIC FEEL


En kväll fick jag bara för mig att stoppa in huvudet i scannern. Gillade resultatet, så jag gjorde det några gånger till. Tycker det blev rather cool faktiskt.
Nu städar jag rummet med taggmusik skrikandes ur högtalarna iförd hatt o klackar. För så gör jag när jag städar haha
O väntar på att Beabajs ska ringa mig men verkar inte som att hon tänker göra det. Ellerrrrr?????

THE SHOW TONIGHT


photos: me (Johnossi på cirkus)
Här e lite fina foton från gårdagens konsert. Det var helt otroligt vad bra de är! De publiksurfade, gav ut plektrum och trumpinnar och tog upp en ur publiken på scen. Men det mest av allt - det musikaliska framträdandet (smarta ord, smarta ingrid) var perfekt. Kommer leva på det länge.
Efter att ha varit pressad mot staketet i timmar så har jag skitont i magen nu. Så fort något nuddar magen så skriker jag heheh. Jag e förvånad att den inte e lika blå som mina knän är. Men hahah vad värt!

JOHNOSSI 9/11-2010


Behöver jag skriva något liksom? Så jävla bra..

NU LEVER JAG FÖR MORGONDAGEN


photo: me. bea och margaux, de finaste människorna på denna jord
Jag hade hur kul som helst med er igår, ni är helt underbara!
Och imorgon.. Imorgon!! Då ska du och jag se Johnossi, Margaux. Det kommer vara perfekt, det vet jag bara. Ska sova så snabbt jag kan o sen kommer skolan kännas för lång och sen..
Åh!

TJA

Jahapp nu e jag i Barcelona o har det bra :) Tänkte bara att jag skulle lägga upp nåt fint här liksom. Har aldrig varit här förut men det e ju underbart, fullt av tokiga människor. Snälla gubbar o gummor, härliga studenter, slibbiga 30åringar o sen nåra blottare här o var.
O eftersom detta är en konstblogg borde jag väl lägga upp något sånt också så jag ritade en bild av hur jag är just nu:

Glad i plusgraderna
Hej<3

INGRID

Ingrid heter jag, 18 år och älskar allt som har med kreativitet att göra. I bloggen lägger jag ut det jag har skapat och lite annat också..
bloglovin
RSS 2.0
Bloggparaden
Konst