ROB


teckning ritad med blyerts, föreställer Robert Pattinson
Jaa nu var det ett tag sen jag la upp något senast, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge hihi ;)
Här e den där teckningen jag nämnt tidigare, föreställler Robert Pattinson i en råfet pose. Hoppas ni gillar't!
Och nu -  mot Barcelona [Arrrriba!]
måste ju skriva in en låt då mihi, o självklart är det då:
I'm From Barcelona – We're From Barcelona

HÖR DU HUR DOM SJUNGER


picture: me
Kolla va? e jag inte duktig? jag har lärt mig hur man gör ovanstående i photosjop all by myself! ;) känner mig stolt, stor och intelligent! tjarrååh, snart ska jag nog va klar med den där blyertsteckningen som jag nämnt förrut. men inte nu, det skulle nog inte gå så bra av vissa skäl... ;) puuuz

4/4/2010


photo: me (Eyafjallajökur (??) volcano on Iceland)
Hör och häpna, för nu ska jag imponera på folk hära tänkte jag. Ser ni bilden där, ser ni den? Det är en tvättäkta vulkan ni beskådar där mina damer och herrar, och fotografen, det är lilla jag det. Mja jag vet att ni kommer vilja ha min autograf nu när ni vet att jag har sett en vulkan på riktigt o allt, men ni får ta det lugnt med sånt.
Emm jaa det var väl allt. Kände bara att jag ville göra ett inlägg med en k00lbild.nu innan jag ska sova så då blev det den här.
Har en täckning på G mihihi, snart så e den klar för inscanning. Vi hörs väl då :)

GOLDILOCK


ritad med promarkers av moi
Sådääär nu var den klar. E ganska nöjd med den med, särskilt med tanke på att det i princip var första gången jag gjorde nåt sånt här mihih.
Nu ska jag till Baby B o bli tjock av glass ;) c ya

"VEM ÄR DIN PAPPA - SEAN!"


photo: me
Beatrice Ina Clara Werner. Du har några utomordentligt fina katter. Och du e ganska bra du med. Du får mig att skratta.
Idag har jag haft så himla mycket att vara glad över, inte minst att jag har haft studiedag medans andra har skrivit sketestora naturkunskapsprov (Filippa mihihihi). Så därför har jag också varit det. Och det är jag fortfarande.
Men nu ska jag resa på mig och sätta mig o rita lite på nånting så jag kan uppdatera den här bloggen på riktigt med nåt skapat o sånt. Antagligen blir det till å rita på den där tusch-tekniken som jag började på ;) Vi sess!

INGRID

Ingrid heter jag, 18 år och älskar allt som har med kreativitet att göra. I bloggen lägger jag ut det jag har skapat och lite annat också..
bloglovin
RSS 2.0
Bloggparaden
Konst