ASTRONOMI


Gjord i photoshop
Lekte lite med photoshop efter att ha kollat på maaassa bilder från hubble i olika böcker här hemma, för hur vackra är inte de!? Ville skapa något som såg ut som de, o då blev det såhär. Vet inte om det blev så lyckat, men det var kul o göra den iallafall. Vill ha en header med en sånn här bild på.
Och det hela började såklart när jag satt och pluggade astronomi idag. Passande rubrik, eller hur?
Tjena.

BYGGER UPP DIG BIT FÖR BIT IGEN


påbörjad teckning gjord med promarkers
Igår natt började jag med den här, det är första gången jag ritar med promarkers på det här sättet o jag tycker att det gick ganska bra faktiskt hihi. Men som man kanske ser är den långt ifrån klar ;)
Nu ska jag börja plugga (som vanligt sparas allt till sista dagen...) puss på kinden

EYES ON FIRE

Haha, jag kanske borde bli lite bättre på photoshop först, men det här får bli bra ändå!

blyerts och sedan de gröna ögonen i photoshop
Originalbilden inte så väldans stor skillnad dårå

TRASHED FASHION


photo: thetrashedfashion.com
Här e en bild som jag tycker är underbar! Har den till o med som bakgrundsbild på datorn. Jag var på fotografiska muséet idag(min familj har fått för sig att vi ska börja gå på utflykter o sånt nu, förra helgen var det terracotta-armén som vi skulle se) och där har dom en utställning av fotografen Anne Leibovitz som var skitfin faktiskt! Jag tycker att den här bilden är lite i samma stil som vissa av hennes foton, så det passade väl bra :)

O på tal om bakgrundsbilder så hade jag fixat en jättefin bakgrundsbild till bloggen, avancerad och allt enligt mig. Men sen upptäcker jag att jag har laddat upp den på en knasig hemsida o skit, så bara jag kunde se den o ingen annan olr nåt sånt.. men men, får ta tag i det igen nån annan gång. Nu ska jag plugga lite innan jag sova sött. Puss

POSE


Teckning gjord i blyerts
Den här gjorde jag för läänge sen, jag var sjukt taggad på o göra den o var kalasnöjd, tills jag kom till ansiktet. Så den har fått ligga kvar i en låda alla dessa månader, men nu tänkte jag att jag lika gärna kan lägga upp den.

Nu e jag trött med stort T. Folk säger alltid att jag e borta o trög vanligtvis, vad e jag nu då? Har dessutom fått världens fläskläpp av min taggiga tandställning. Ser ut som ett mongo, fast ser ju ifs farlig ut också haha.
O GRATTIS i efterskott till fina Margaux som fyllde 16 den nionde september! Tack för en finfin kväll!<3

MONARCHY


photo: me (popaganda festival 2010)
Herregud vad Monarchy e bra!! Lyssna på den här:
Love Get Out Of My Way - Monarchy

POPAGANDA 2010

Här e lite bilder från Popaganda, som lovat..

photos: me (popaganda festival 2010)

2 YEARS AGO...


Blyertsteckning, självporträtt som jag gjorde för 2 år sedan som skoluppgift
Jag är glad att man förändras..

INGRID

Ingrid heter jag, 18 år och älskar allt som har med kreativitet att göra. I bloggen lägger jag ut det jag har skapat och lite annat också..
bloglovin
RSS 2.0
Bloggparaden
Konst