OCH DET SKULLE JU VA DANS, DANS, DANS!

Under de blommande körsbärsträden taggade vi med sol och glass och med inställningen att det inte gjorde något att vi inte köade så mycket, "vi kan dansa massa längst bak bara", begav vi oss mot cirkus. Men det visade sig att det var jättefå där och vi kunde skriva nummer 27 och 28 på våra handryggar. Andra raden i mitten under hela konserten.

Håkan var för bra för att vara sann och jag fattade ingenting. Klockrena saxofon-solon och vackra bildspel i bakgrunden. Sedan tecknade jag lite till Daniel Gilbert efter plektrum varpå han efter allra sista låten går fram till scenkanten, sträcker ut sin hand och lägger det röda plektrumet rätt i mina utsträckta händer. Mina av alla de hundratals andra. Åh, nu är det här i min hand och jag sprudlar av glädje.

Håkan Hellström – Ramlar

SAKER SOM GÖR MIG GLAD JUST NU

Jag har skaffat två fina feather extensions i mitt hår. En röd och en svartvit.

Imorgon är det sovmorgon.

Imorgon ska jag och Margaux äta glass i solen och se Håkan på Cirkus.

Glad tjej glad.


Ska inte nämna min cponda hals som jag tror blöder nånstans där inne.

Håkan Hellström – Saknade te havs


.

DRÖMMER OCH FANTISERAR OM ALLT MÖJLIGT

Det där målet om "going to bed earlier" jag pratade om under dagens muntliga nationella prov i engelska kanske borde tas på allvar. Jag kommer vara trött imorgon.
Men nu har jag gjort läxorna, målat mina naglar i den fina färgen jag fått av Bea och lyssnat på Kalles klätterträd-låten och tror jag är redo för sömn nu.
Men först, dessa tuffa bilder:

godnatt
Jojje Wadenius – Kalles Klätterträd

YOUR VOICE IS FADING OUT AND IN


drawing made in photoshop elements
En kväll när jag satt nynnandes på mina vita lakan och solen fortfarande lös utanför mitt fönster (åh vårtider) tyckte jag att mina solglasögon såg så bra ut där de låg bredvid mig att jag fick lust att måla av dem. Så sträckte mig genast efter datorn och hade därefter näsan i photoshop i en timme eller två. Vet inte hur bre det nu blev, men övning ger färdighet.
Miike Snow – Black & Blue

CRYSTAL BALL HEAR MY SONG


pics: me
Såhär klockan fyra på morgonen finns det så mycket annat man kan göra än att sova. Även om man bevisligen borde sova när man vaknat klockan 15:11 på dagen pga att man varit uppe just såhär länge. Finns ordet bevisligen?
Keane – Crystal Ball

"MUSIK ÄR EN DROG"

11 am waking up in the morning, gotta have my ball, gotta have cereals.
Strosade runt mest hela dagen igår. Först i min egen kommun, med shorts och bara ben (<3) och sedan i mörkret på djurgården med trevliga människor. Bra måndag. (Fast sen åt jag ett helt chipspaket själv och det gav lite smått ångest haha.)

Nu vaknade jag just och sitter och pratar med Shasa om sommar och musik. Hon sa just "musik är en drog", så klok, den människan. O sen idag ska jag färga mitt hpr ljusbrunt och sedan är det körkortsföreläsning i minst tre timmar. Har blivit varnad för att den ska vara tråkig. yey

Varför har jag börjat skriva så mycket om min vardag nu förtiden? Kanske för att den är bra hihi. Här är nuets bästa låt också:

Thirteen Senses – The Loneliest Star
Thirteen Senses – The Loneliest Star
Thirteen Senses – The Loneliest Star
Thirteen Senses – The Loneliest Star
Thirteen Senses – The Loneliest Star

HAHAHA!!!!!

Lyssnar på Isländsk musik som jag fått av min kusin. Blev extra förtjust i särkilt en låt som jag därför försökte hitta på spotify. Så jag sökte på vad jag trodde att låten kunde heta. När jag klickade på ett spår med det namnet kom inte låten upp, utan en helt sjuk inspelning av en tant som smiskar en kvinna som bestraffning. Inspelningen var 25 minuter lång och stört brutal och jag kunde inte sluta skratta på en halvtimma för att det var så konstigt. (inte att jag tyckte det var roligt med misshandel, det var bara inte vad jag hade förväntat mig)

Och en sammanfattning av de senaste dagarna är väl att jag fick feber av ett vaccin jag tog, att solen har värmt så mycket att ingen jacka behövts och att jag är väldigt glad över vad jag fyndade på vintagemässan!

pics: me

VIBRATIONER OCH SAGOSKOGAR

Funderade på att dra till Bengans för att höra Peter Bjorn and John, men nä jag nöjer mig med att jag hittade en fin affisch.
När den enda ljuskällan som behövs är ett enda fönster att lysa upp mitt rum blir jag bara hur glad som helst. Sitter och spelar musik på min nya radio/bergsprängare eller vad det nu kallas. Fest på rummet. Om jag vrider upp volymen kan jag få hela huset att vibrera, hiehie nice.

Nära mitt hus ligger en skog. Och i skogen ligger en damm. Det ser ut som en sagoskog och jag kunde inte låta bli att fota där. Här är en på speglingen i vattnet.

pic: me

Första lovdagen och om fem minuter ska jag skriva klart min labbrapport som är två dagar sen. Lml


WIP ACNE AGAIN

Nu när jag kom hem satte jag mig och ritade lite på teckningen igen. Blev mest till att fylla i jackan men teckningen är ju såklart långt ifrån klar. Men här är en hittills-bild genom min sunkiga webcam:

blyertsteckning in progress


TORSDAG 13:E, 23:59, INGRID SKA JUST SOMNA OCH TELEFONEN RINGER...


Felicia: Hejsan Ingrid.
Ingrid: Mmm.. hej.
Felicia: ojsan sov du?
Ingrid: typ..
Felicia: ajdå, det var värst.
Ingrid: Mmm..
Felicia: En minut bara, hihihi.
Ingrid: Öh, va? Var det något särskilt du ville eller? För jag tänkte liksom..
Felicia: Hmm.. vad händer imorron?
Ingrid: öhmm.. jaa, jag fyller faktiskt år imo..
Felicia: Schhh!!! 10 sekunder!..
Ingrid: Va?.. Jahaaaaa åååh.
Felicia: GRATTIIISSSSS

Felicia du e sötast i världen hihihi <3 <3

SÅ DEN DUNSTAR BORT I LJUSET BLIR TILL ÅNGA ÅT MASKINENImorgon fyller jag 17 men det känns inte så speciellt. Minns när man var liten och inte kunde somna av all exaltering inför födelsedagen. Nu tror jag inte att det är anledningen till att jag har svårt att somna ikväll. Ska iallafall försöka så jag orkar vakna imorgon. Wii, då ska jag vara med Sofie på en lektion, sedan gå på släppet av conscious collection, sedan gå på två lektioner och sedan träffa Maria. Låter som en välplanerad och bra födelsedag tycker jag.

Parken – Ser Du Stjärnan I Det Grå?

GIMME SOME

Och när man talar om trollen så släpper de ett nytt album. Typ nu verkar det som, låter bra.

LYSSNA:
Peter Bjorn & John – Gimme Some

Nu ska jag, med ett halvt paket hårnålar som håller håret uppe, iväg till skolan. Yäy..

IT'S SOME KIND OF NATURAL FACT

Lycka är att hitta en Peter Bjorn and John- affisch påväg hem från skolan.
Förutom att plugga ska jag försöka rita något ikväll, fick en idé om vad på tunnelbanan.

Min affisch <3
Peter Bjorn And John – Amsterdam

WORLDS AWAY FROM CARS

Photoshop är det bästa som finns när man har tråkigt.

Pic: me
Vampire Weekend – Run

YOU ALLWAYS LEAVE IN THE MORNING LIGHT

Ibland är det bara där framför en. Det enda som krävs är en liten fingerrörelse. Fint

pic: me
The Sounds – Diana

INGRID

Ingrid heter jag, 18 år och älskar allt som har med kreativitet att göra. I bloggen lägger jag ut det jag har skapat och lite annat också..
bloglovin
RSS 2.0
Bloggparaden
Konst