TECKNING


teckning ritad i blyerts i somras
Den här är tyvärr ritad på fel sorts papper, som inte går att skugga ordentligt på och det går i princip inte att sudda. Men det blev ju ändå så himla fint med det blöta håret så jag måste göra klart den här teckningen snart.
Imorn är det nyår, taggg!!!

ÄNTLIGEN

Kanske någon som minns att jag för månader sedan tjatade om dessa skors extrema perfektion? Idag blev de mina.


X-RAY

en fin bild från Islandsresan
Att spendera en dag med Beatrice, som idag, är så himlans fint. Det bästa med henne är att man kan prata i många timmar om allt eller bara inget. Och sen hade hon bland annat bakat fint till mig i julklapp, vilket nog gav henne ett plus i kanten. Hihi.
Nu ska jag sova gott och träffa vänner imorgon med. Älskar jullov.
The Maccabees – X-Ray

NYÅRSHYSTERI


Nyårsfestplaneringshysteri, mellandagsrea, tumblr och jag ska upp om sex timmar för att träna. Det är bra menar jag.

WE'RE ALL LYING DOWN IN THIS SO CALLED UNDERGROUND


Lite delar ur min vardag. Nerifrån och upp är det en teckning jag ritat lite på, en bricka med världskarta på som jag fyndat fint och en dörr. Godnatt
Urban Cone – Dialogue

ANNANDAG JUL


foto från promenaden igår
Det är annandag jul och elva grader varmt. Sjukt ju.

JULKLAPPEN


De här skorna får mig att storkna av längtan efter vårtider! Jag vill använda dem nununu!!
Det går väl inte att misslyckas med att skapa snygga skor av svarta skinnloafers och ett hundratal nitar. Men det är inte allt! De är otroligt bekväma, passar till exakt allt och har en fin detalj bestående av knallröda sulor (lite Louboutinkänsla kanske). De här försilvrade min jul! Lol va cheesy sagt
Nancy Sinatra – These Boots Are Made For Walkin'

PROMENAD


Idag tog mina föräldrar (minmammaärsåhimlavacker!!) och jag en promenad i det vackra, men inte så juliga, vädret. Allt dokumenterades med min fina kamera - jag har lovat mig själv att ha med den så ofta jag kan.
Jag använde det smink jag fick igår, liksom ett par skinnhandskar som inte syns på bilderna och så trivdes jag så fint i ett av de bälten jag köpte i återbruksaffären där min kusin arbetar.

GOD JUL


Det på bilden ovan fick jag i julklapp igår. Ser ni nitarna, ser ni saligheten! Jag visar mer senare idag. Hoppas att ni alla hade en underbar julafton och fortsatt god jul, vare sig ni firar eller inte!

INSPIRATION NATTETID


Nu har en timme ochtjugotre minuter gått av julafton. Hur konstigt är inte det. Julkänslan kommer nog vällande imorgon när jag vaknar. Då blir det gemensam frukost, finfixande, julmusik, dofter, mat, sällskap, kalle, paketprassel, julgransbelysning, ja allt som finns som ger julkänsla. Längtar. Längtan är så fin.

LITTLE SECRETS


Jag och Hanna åkte till den second hand affär som Linn jobbar i. Vi köpte lite fina saker och åkte och fikade. Trots vind och kyla var jag perfekt varm med min tjocktröja och mina kängor som höll all slask borta.
Passion Pit – Little Secrets

JULLOV


bild 1&2 är från Margaux
Igår var det avslutning. Lovet firades in på Waynes med Theo, Matilda och Margaux. Sen blev det film i Matildas fina ljusa lägenhet, mys med katten och på kvällen gick jag och Margaux på bio.
Nu ska jag iväg och träffa kusiner. Jag känner mig riktigt nöjd med hur jag börjar med att verkligen ta vara på lovet!
Flight Facilities – Crave You (feat. Giselle) [Radio Edit]

ÄLSKLING


Ovan är tre saker som jag älskar - Alexa Chung, klassiska kostymfoton och Twiggy. Vem kan motstå?
Om tre timmar och en kvart får jag mitt efterlängtade jullov. Då ska jag träffa Margaux så fort det bara går.

THEY STARE AT ME WHILE I CRAVE YOU

Hade tråkigt en dag och underhöll mig med att göra gifs.

Provet gick bra, jag pluggade hela natten vilket jag inte brukar göra men jag var piggare än vanligt och hade inget annat o göra på natten än att koncentrera mig. Så nu har jag i princip lov, inga läxor iallafall. Men på onsdag är det riktigt lov.

Flight Facilities – Crave You (feat. Giselle) [Radio Edit]


KSSKSSS


Min dagliga bloggdos består av antagligen 20 olika bloggar. En del känner jag men de flesta är ganska random. Dessa tre är mina vänner, och jag var tvungen att kopiera-klistra-in bilderna för de är ju alla så förbannat snygga! Felicia, Linnea och Margaux, alltså.
Idag har jag pluggat in Sveriges kommunpolitik och gått på en riktigt bra julkonsert. Nu sitter jag än med politiken, och jag funderar på om det kanske är lika bra att plugga hela natten, såhär inför sista provet innan lovet.

Konst