I'M NOT AFRAID TO LOOSE IF I LOOSE IT ALL TO YOU

Lovets början spenderades med trevliga fikan, mysning med maria och sedan innan jag och margaux somnade sida vid sida visknings-sjöng vi vackra sånger som vi sedan när vi vaknade lyssnade på ur våra skrälliga mobilhögtalare.
Halva dagen har jag degat, halva har jag stretat och burit möbler tills jag fick panikutbrott efter alltför många spindlar. uuäh! Men den äckliga känslan löstes med en dusch. :)
O nu sitter jag i det gulaktiga skenet av min lampa och repeatar Lalehs Interlude. Varför måste den vara så kort?
fin bild bara
Laleh – Interlude


MOON AND MOON


Har just gjort klart det sista skolarbetet innan lovet. Det enda jag behöver göra nu är att spendera några timmar i skolan och sen är det lov. Så sjukt efterlängtat. Nu sitter jag med nyfunnen musik i mina öron, Moon and moon. Det är fint.
Bat For Lashes – Moon And Moon

Å ATT ALLA PARADIS LJUGER


Fotona tog jag på mitt vattenglas när jag var sjuk. Okej det är väldigt skönt att inte vara sjuk längre, det var en jävligt otrevlig sjukdom detdära!
Sitter och skriver på en jättelång avhandling om danderyds miljöpolitik. Snart en A4 klar. Ska bli 3. Sen ska det slås ihop med massa andra saker och bli till 10. 10!! Men Håkan tröstar i mina öron. Jag måste lära mig lite av hans vackra texter inför alla kommande konserter.
O i helgen tog pappa med mig till Liljevalchs vårutställning och det var bland det trevligaste jag varit med om på länge tror jag.
Ett sådär halvbra inlägg om allt och inget känner jag. Men kan berätta att teckningen av drömfångaren typ e klar så den kan jag ju lägga upp sart!

Håkan Hellström – 2 steg från paradise

ONE NIGHT TO SPEED UP TRUTH

Friskheten kom inte på det trevliga sätt jag hade tänkt mig. Nu vill jag bara få feber igen o stanna kvar under täcket varje morgon. Inte gå till skolan. Men nu är jag i skolan. O jag har håltimme. Medan alla trevliga i klassen har andra lektioner o bea hellre tittar på scrubs än att prata med mig sitter jag i ett fönster och mobilsurfar. Nu förstår man väl typ hur hela min dag är. Sen ska jag hem o plugga. Som vanligt, blööh.

12:00

Det är svårt att tro att min hals täcks av slemhinnor, jag skulle snarare säga sandpapper just nu. Jag har aldrig tidigare haft såhär jävla ont i halsen, fyfan. Min mage kurrar men jag kan ju inte ens svälja vatten.
Här är en fin bild hur som helst. O den dära Kissie-teckningen har jag lagt åt sidan lite nu, känner inte för att rita på den längre för den e så sjukt detaljerad. Istället har jag börjat rita en drömfångare som verkar bli halvful. Vi får väl se.

Etta James – At Last - Single Version

SICKNESSHej jag har feber och hatar att vara sjuk. Nu orkar jag inte göra så mycket mer idag så ska rota fram en film att titta på. Om jag bara hade den här filmen! Till vildingarnas land - se den!

ALLA <3 DAG

Femtiosex sekunder efter alla hjärtans dag spelas Ismael med sin vackra text på lugnande volym och jag funderar på om det kommer krävas ännu en Ipren för att hålla borta febern.
Vackra bilder från we<3it.jag lög med luften det är ett inbyggt fel,
man kan inte sätta heder som inte finns på spel,
jag ser en framtid där jag kunde bli nått stort,
så blås en kyss och fyll min kvot.
så tänker du högt och skriker tyst
och memorerar hela jävla monologen som skrevs för din inre röst
Kent – Ismael

TA MIG TILL KÄRLEK, TA MIG TILL DANS

Helgen som var så efterlängtad började bra, men nu blir jag ständigt påmind om att jag har valt en skola som inte ser människor som levande människor. Inte mibst utav mina föräldrar, som blir arga vad jag än gör om det inte innefattar skolarbete. :/ Men ikväll ska jag ta igen uttråkningen med trevligt folk. O mina tankar går ständigt åt margaux som sitter o väbtar på att håkan ska sjunga om kärlek och dans. Avundsjukan är på topp! :)

INSPIRATION


Mina favoritbilder just nu av de jag har laddat ner på min mobil från, just det, we<3it
Det blir så ofta som jag lägger in bara vackra och inspirerande bilder utan att skriva så mycket, så nu har jag gjort en hel kategori för det, bra va? :) så kan man kolla på dem när som helst om man har lust.

EVERYTHING IS BEAUTIFUL TO MEDen här dagen har gjort mig glad med stort G! här ska jag rabbla upp dagen med plus och minus i tidsordning;
+ sovmorgon till 11
+ pannkakor till lunch
+ nyinköpta begagnade jeans som ska kapas till shorts inför sommaren. endast 110 riksdaler (ett extra +!)
+ sista lektionen inställd
+ nyinköpna shorts från whyred outlet, även de inför sommaren. endast 100 riksdaler (två extra +!)
+ hang out efter skolan som var länge sen jag hade tid för att göra.
+ vackert brev med P&L-tidning adresserat till mig när jag kom hem.

-  Margaux ringde och panikade över att P&L-biljetterna var slut. Jag panikade. Bea kunde inte nås.
-  Bea svarar och säger att hon inte kommer kunna åka
+ Bea lurades och hade köpt biljett.
+ Imorgon är idrottsdag, vilket betyder att jag bara behöver gå på ett träningspass.
+ För mig är det helg nu
+ Helgen ska bli en Bea-helg.

O sen ett lite allmänt plus;
+ Rebecca & Fiona har remixat Roscoe. (original e alltid bäst men ändå vaa)
Johnossi – Roscoe - Rebecca & Fiona Remix

VAD ÄR KOOODEN?


vackra bilder från klajjan.blogg.se
Idag har jag, förutom att gå 123087 timmar i skolan, umgåtts med fantastiska Shasa. Vi sket i att uppsöka moderaterna för en skoluppgift och gick raka vägen till mitt kök och gjorde våfflor med sirap och sylt. Sen har vi suttit och spelat LP-skivor, kollat på TV och pratat om äckliga djurjävlar. O ätit lite till. Mums vad trevligt!
O sen skulle Margaux ha kommit också men nej, det fick hon inte.. fråga mig inte varför. :/
Nu ska jag rita för att fira att det äntligen är helg (hej vad kul när man inte får lämna huset).

I GET AROUND, IM MAKIN' REAL GOOD BREADJag känner mig hur nördig som helst som lägger in en bild på kläder. Men det beror väl på att jag inte brukar göra det. Det är ju ifs intressant att läsa om andras kläder så varför inte.
Men hur som helst så är det här speciellt för jag är så glad. Den här torsdagen har varit den bästa på länge, och tror det finns få sätt som är bättre att uttnyttja en sovmorgon på (om man inte ska sova under den liksom). För innan jag började begav jag och bea oss till H&M för att titta närmare på Elin Kling<3H&M. Och se, så fint jag kom hem med! Man vill ju egentligen köpa typ allt.. Men det tillåter inte plånboken.
Sen var det också extra trevligt att ha Bea sittandes bredvid under första lektionen. Även om hon kunde mer än jag.

LOOKIN' LIKE ANOTHER BOB MARLEY DAYVackra bilder från weheartit. Såklart.
Måste bara berätta nåt om igår. Inte att jag upptäckte den braiga låten This Afternoon som jag snart kan utantill, inte heller att jag råkade meja ner en cyklist med bildörren. Utan att jag äntligen köpte mitt festivalpass till Peace and love. Nu kan det inte ens ändras längre.

MARGAUX MALIN EMMA BERTHOLD


Margaux, du underbara fina vän. Dina vackra och alltid så välformulerade ord gör mig jämt glad, men just de orden i ditt inlägg gjorde mig euforisk. Och det härliga var att det verkligen behövdes, som att du visste på något sätt. En så underbar fin vän!
Det bästa med dig är att man kan prata om allt med dig. Det finns ingenting som är för pinsamt, för hemskt, för konstigt eller för tråkigt. Jag tror att det handlar om ärlighet.
Jag har så många härliga minnen med dig. Inte minst alla konserter, utan små saker som att baka chokladbollar alldeles för sent, lära sig låttexter utantill, klottring i kalendrar under tråkiga spanskalektioner, skratt som gör att hjärnan hotas av syrebrist och så vidare hur länge som helst. Fast de är väl inte så små saker egentligen, för de är ju med dig.
Jag älskar din musiksmak, och hur den är en del av den du är. Det har liksom blivit det jag letar efter hos andra människor efter att jag har lärt känna dig såhär. Som på bilden, så underbart att du gråter av lycka för att någon med bra taktkänsla har skrivit sitt namn på dina grejer. För det betyder ju så mycket mer än bara så.
Och ja, underbar är mitt favoritord. För det är det mina vänner är. Det du är. Margaux, du är underbar! PUSS

Konst