ARE WE HAVING A MOMENT?

Sitter och skrattar åt när margaux flippar över en skräckfilm via skype. haha du e för underbar!


Att förra helgens utegångsförbud var över firades med trevligt sällskap och god mat. Och på tisdag börjar månaden då vi ska få se white lies. wiie.
Men nu sträckte Margaux sitt ben när hon skulle visa sin vighet för mig och hon ligger och kvider. så jag ska sluta, heeidå!!

IN DA MOMENT - BLOGGERSKOR


Här är ungefär en fjärdedel av teckningen jag håller på med, den täcker ett A4 men e ganska detaljerad (=rolig att göra). Det här ska föreställa Kissies ansikte och som man anar så står det någon bredvid henne, och det är Vanita. Men jag har inte kommit så mycket längre än det här och deras magar. Vanitas ansikte är alltså inte ifyllt, men Kissies är inte klart det heller, mer arbete krävs! Särskilt på hennes hår. ;)

THE TREEHOUSE SONG


Just nu vill jag ha det såhär - coola dojjor, bara ben och ljusare hårfärg (kanske inte gult då)
Teckningen på bloggerskorna är in progress. Den föreställer Kissie och Vanita från deras cowgirl-plåtning. Men har märkt att jättemånga konstbloggare ritar just Kissie just nu.. Finns inget o göra åt. Ska nog lägga upp en bild på hur långt jag har kommit hittills snart!

BARNSAGOR
Astrid Lindgrens vackra sagor är inte bara fina att lyssna på - bilderna är underbara de med!
Och sångerna malde i huvudet allihop på samma gång när jag tittade igenom de hära. Källorna har jag ingen aning om.. google haha.
Idag har jag hängt hos min mormors pojkvän, kollat på tusentals bilder och skypat med margaux i 4 timmar. Såft. Nu är klockan halv fyra och jag har skola imorron... Kan inte sova, och hatar det.

HÅKAN


Och så bokar man in en Håkankonsert bara sådär. 28 april. Cirkus.
28 kanske är ett turdatum? 28 februari - white lies, 28 april - håkan, 28 juni - peace & love.

04:10


Bilderna har jag tagit och de är ungefär 2 år gamla, suttit alltför länge och letat runt bland bilderna på datorn efter nåt intressant, o de här tyckte jag extra mycket om. Det första är på 2 år yngre mig och det andra på några blåsippor i närheten av min morfars grav.
Idag har jag både hunnit med mycket och lite. Träffat två härliga vänner, bakat, spelat kort, försökt gråta till Titanic och halvt misslyckats och lagt ut min lookbook-debut. O sen har white lies stalkat mig hela tiden, eller tvärtom kanske, och margaux har gjort mig galen i rådjurs-foton.

THE HOLLOWS IN HER FACE LIKE WISHING WELLSEn tredjedel av dygnet sover jag. En tredjedel av dygnet längtar jag till 28 februari. En tredjedel av dygnet lyssnar jag på den här. Eller nej förresten, jag lyssnar på den hela tiden, jag somnar till den!
Vet inte om det var sekunder, minuter eller timmar efter släppet i måndags som jag började lana. Men vad det än var så var det inte många av dem i alla fall!
Så alla, lyssna och njut:
White Lies – Ritual
Ja, Margaux, ja!

JUST HANGIN' HERE IN MY GOWN


Teckning ritad först i blyerts och sedan färglagd i ps
Den här gjorde jag en kväll jag inte kunde somna, satt o kladdade med blyerts ett tag. Sedan scannade jag in den o blev sugen på att göra klänningen röd, och sen blev det som det blev.

TIME MACHINE

Tre hela veckor har gått men jag förstår ingenting. Jag har ätit min vikt x5, en extra också om man räknar in Beas och mina chokladinsmetade våfflor idag (har blivit noggrant rättad av en kamrat att det e studiedag idag o inte lov). Jag har ägt på lasergame (!!), lyssnat på shietmycket musik, fotat, umgåtts med vänner så mycket så det är svag sambo-varning, bakat, skakat rumpa, kollat på ohälsosamt mycket TV, vänt dygnet upponer dubbelt, sprungit på en motoräg när natten övergick till morgon, jul, jul, jul.

Den dära teckningen har jag lämnat, den var inte så rolig o gora. Fundar istället på att rita av två bloggerskor, humm

Här är en ny förälske som jag funnit under dessa veckor:
Robyn – Time Machine


NYÅR


foton tagna av Bea Werner
Att fira nyår med sina närmsta vänner är ett måste, och ett underbart sådant. tack kära vänner för en skitbra början på det nya året!


Konst