NIKON D7000


pic by me
Min kamera har äntligen kommit och jag provade att fota lite bara på auto innan jag läst manualen (på 326 sidor heheheh) och jag blev riktigt förvånad över hur bra den fungerade i alla olika ljus jag provade! Bilden ovan är ett av fotona jag tog med den, helt utan redigering bortsett från vattenstämpeln.
Nu ska jag sova, imorgon ska jag till Marias landställe och använda kameran flitigt!
Jessie J – Who You Are

WE FEEL NOTHING SO JUMP INTO THE FOGI tider som dessa, när nästan ingen är hemma, kämpar jag för att hålla mig sysselsatt med någonting på något sätt. Samtidigt kämpar jag med ständiga humörsvängningar och just nu känns det mer som vinter än sommar.
The Wombats – Jump Into The Fog - radioSOMETHING SPECIAL
Andrea bor fint, sex & the city är bra, jag ska träna, plugga o fixa grejer att sälja på loppis idag hejdå.
The Tough Alliance – Something Special

WITH TRUTH ON OUR SIDE


När man inte kan somna är det lika bra att satsa på att kunna somna nästa kväll istället. Därför tog jag mig en kopp te och gjorde macka med brieost och började plugga samhällskunskap. Ska ju läsa in A-kursen i sommar. Men det är mysigt.
Vampire Weekend – I Think Ur A Contra (den här låten ska man lyssna på när det regnar!)

MOCKINGBIRD


foto från resan i Sydamerika, en härmtrast som kom fram till turisterna och ville åt deras vattenflaskor.

Att hinna träna, duscha rejält, fixa massa grejjer på stan och ladda över bilder till datan under en och samma dag är enligt mig en effektiv dag. Det kändes bra så imorgon ska jag vara effektiv igen.

O förresten, om nån vill hitta en ny inspirerande blogg att följa kan ni gå in på time for shots, vars ägarinna jag stötte på i affären där hon jobbar. O om nån vet mer sånna kan ni väl tipsa tillbaka, för jag vill följa fler genier!

.Laddar upp bilder å sånt. här e ettsuddigt o litet foto på en grej jag började rita på under resan. webcam rules. får scanna in imorron eller nåt.
Slagsmålsklubben – Hänt

FÖRHOPPNINGAR OCH REGNBÅGARsnart är det här jag

Ställde väckarklockan på nio. Ställde om och sov till kvart över nio. Somnade om. Väcktes av mamma halv ett. Tog på mig silverbyxor och silkesblus. Åt yoghurt och drack kaffe. Åkte med mamma till Barkaby Outlet. Spenderade fyrahundra kronor på en whyredblus och acneshorts. Handlade mat på vägen hem. Plockade en halv liter hallon. Kramades med mormor. Åt grillat. Åt glass, kladdkaka och hallonen. Beställde hem Nikon D7000.

Det var inte billigt men snart är den min.

Håkan Hellström – Förhoppningar Och Regnbàgar

JETLAG 'N STUFF


Älskar att det första jag gjorde när jag kom hem var att plocka hallon och smultron i trädgården och höra svenska trastar sjunga!

Jag har extremt shoppingsug och särskilt efter nåt dyrt och vackert.  Bådar illa men jag kan inte rå för det. Alla bloggare jag följer har så fina kläder att det kliar i fingrarna och jag vill bara råna närmsta chloe-butik o sånt.

Nu planeras det med kompisar om landställesbesök, shoppingturer, fester och fikan och herre vad bra det känns att vara tillbaka hemma igen. som sagt, jag vet..

Caesars – Jerk It Out (Original Mix) Spotify, vad jag saknat dig!!

GIVENCHY PLAY


Funderar på att köpa ny parfym, ärhelt insnöad på den här nu. Är det ok att köpa herrparfym? Den e inte så maskulin som de påstår.

HEMKOMST

Aaaasssåå det kändes sådär halvsurt att efter att ha sprungit genom alla terminaler i hela Frankfurts flygplats, få veta att all personal vi tidigare pratat med haft fel när de påstod att vi skulle kunna checka in vid boardingdisken, och då se hur femtio svenskar lugnt går ombord på det plan som skulle ha tagit oss hem men som vi inte får följa med på för "incheckningen är stängd" blöblö.
Istället för att ha kommit hem för 12 timmar sedan fick vi spendera en natt i Frankfurt och först nu kan jag återförenas med min djupt saknade dator, mobil och garderob. Måste herregud skratta åt mig själv över vilka saker det är jag saknar, särskilt som de flesta vi mött under de tre senaste veckorna knappt ägt någon av de sakerna.

Jag har alltså varit i Sydamerika med familjen, för de som inte redan visste det, och det har verkligen varit fantastiskt. Vi har varit i Peru och Ecuador och sett Macchu Picchu, Titicacasjön, rosodlingar, musikverkstader, karnevaler osv osv. Häftigast av allt var nog när vi bodde på en båt och tog promenader och snorkelutflykter i Galapagos skärgård och fick se havssköldpaddor, sjölejon, pingviner, albatrosser, jättesköldpaddor, 9834509 halvt utdöda fågelarter, valar, iguaner, ödlor, o ormar på lite närmare avstånd än annars. Dvs två decimeter bort från oss.

Jag har fotat massor, ska lägga upp några fina här när jag fått fram kameran. Men nu ska jag bara vara hemma ett tag först.

O alla som e hemma måste höra av sig för jag saknar er hela bunten!!

FEI FEI SUN


Fei Fei Sun - ganska okej kanske... (=satans duktig o vacker)

YOU WERE SOMETHING REAL


herrå.
The Tough Alliance – Something Special

ALL I HAVE LEFT IS MY SOUL


JJ – Let Go

PEACE & LOVE 2011


något av en bildbomb från peace & love 2011. Lökigt, tröttsamt ochh hur jävla kul som helst, tycker jag är en lagom beskrivning av veckan i Borlänge. Spenderade hela mornarna och dagarna sovandes på det vandrarhem jag bodde på tillsammans med tre underbara typer, kvällarna på festivalområdet till några av de bästa inom musikbranchen och nätterna på campingområdet tillsammans med 48 000 andra människor. Nu är det bara att börja räkna ner till P&L 2012.
PS. JAG HAR FIXAT DESIGNEN SÅ JAG NU KAN HA SKITBREDA BILDEEERRR!! FAN VAD JAG ÄGER DÅ!
M.I.A. – LOVALOT

Konst