JUST EASY AS ABC

Lyckades glömma kemiboken i skolan över helgen så inför provet som äger rum om 7,5 timmar kunde jag plugga noll. Så idag har jag haft äran att plugga in 150 sidor mollära. Det har gått.. dåligt. Så nu ska jag sova. Här är några bilder.

Justice – D.A.N.C.E.

NÄR MUSIKEN TAR SLUT IGEN

I princip hela helgen har spenderats med Felicia som fyllde år i lördags. I fredags hamnade vi på en random fest i närheten där folk hon knappt kände sjöng ja må hon leva för full hals i hennes ära. Hon blev glad och hoppade.
På lördagen bjöd samma fina flicka på god födelsedagsmiddag i hennes hem och varefter middagsgästerna höll ihop fram tills söndagen kom.
Grattis igen fina Felico!!


fotot är från elin
Kent – Vy från ett luftslott - Punks Jump Up Remix

LIKE A REAL ARISTOCRAT

Nu ska jag och Felicio än en gång bege oss till sollentuna. Hej hopp.
#önskarjagvarlikacoolsomhonpåbilden.

Vampire Weekend – Taxi Cab

ARHLKJNDFOIKNOSNO

VAR FAN ÄR PENNJÄVELN TILL MIN RITPLATTA!!!!!!!??!!!!!!!

LJUDET AV REGN

Jag har hittat något slags meditationsalbum med ljud av regn, porlande vatten och vindiga ängar. Det är underbart. Det finns inget ljud som är så mysigt som ljudet av regn, så det får vara bakgrunden nu när jag skriver min laborationsrapport.

Sounds of Nature White Noise for Mindfulness Meditation and Relaxation – Thunderstorm and Rain Sound for Deep Concentration, Studying and Graduation - Soothing Rainstorm Sound

OCH JAG TÄNKTE PÅ ALLA DE DRÖMMAR MAN DRÖMT SOM EN EFTER EN HAR TATT SLUT


Utsikten från källarfönster.

För mitt hopp är en skadskjuten kråka,
Och jag är ett springande barn,
Som tror det finns nån som kan hjälpa mig än,
Som tror det finns nån som har svar.


pics: me
Mikael Wiehe – Flickan Och Kråkan

HALV LUGG

Följer sedan länge Rumi Neelys blogg febrilt och det händer att jag kopierar hela outfits av henne. Hennes stil är oslagbar, fotona explosiva inspirationsmässigt och hon själv är hur vacker som helst.
Och i förrigår kväll fick jag ryck, tog fram saxen och klippte av en bit av mitt hår så jag fick lugg påena sidan. Precis sådan lugg som Rumi Neely har. För hennnes hår är en dröm.


fashiontoast.com

Myd – Train To Bamako - Femme En Fourrure Remix

FLUORESCENT


Målad med akvarell härom dagen. Ville måla ljus i olika färger mot hud och sedan flög det iväg till något som jag tycker symboliserar utseende som ger eller inte ger komplex, eller kanske psykisk styrka. Något visar den iallafall och det känns som det är en personlighet jag har målat.
Arctic Monkeys – Fluorescent Adolescent

VILL INTE KRYPA HEM IGEN

Orkar inte med att nationella prov i matematik A ska förstöra mer än bara livet, det ska ge sig på lusten till det också. Eller typ.

Det var inte värt att stanna hemma och "plugga" matte för att slippa utskällning istället för att rymma till Gröna Lund och Familjen. Det hade varit värt allt att se dem. Fan.

Här är en av mina favoritlåtar i hela världen som jag aldrig tröttnar på och som alltid alltid gör mig astaggad på dans. Har lyssnat på den non stop i mer än ett halvår nu och tror inte jag kommer sluta med det.
Familjen – Huvudet I Sanden
Positiv Ingrid.

MENING OCH OMENING

Tankar som snurrar just nu: Misslyckad i skolan måste kanske inte betyda misslyckad person. Elektronik + musik = sant Mattematik är egentligen inte värt att ägna sina krafter åt, men om det är viktigt för någon som är viktig för mig kan jag stå ut. Att sitta på toppen av ett berg fyllt av lagom glada tonåringar medans solen går ner är bra. Jag bakar otroligt goda kakor. Samtal om meningar och omeningar med livet med nära vänner är en mening med livet Sommarlov är också en mening med livet.

NIKON D7000

Habegär. Kan någon snälla?


PLEASE DON'T LOOSE YOUR FAITH IN THE GOOD EARTH


Mysa med Bestekempen Bealill övervinner allt när halsont och pluggångest tar över skallen.
Härom dagen hade jag och min fina vän Shasa sådan tur att vi, på första försöket, hittade varsin fyrklöver där vi satt och glassade.

pic: me

Vampire Weekend – California English

HOLD MY HEAD UNDERWATER, DO MY BEST FOR MY FATHER


Tusen och åter tusen regndroppar föll ner mot asfalten medan.. Nää skojja.
Att baka kakor med mysimargaux förgyllde min mattefyllda dag. Och för att göra om den första djup-meningen: det regnade.

Jag vill göra min blogg bredare men vet inte hur man gör.. men här är flera fina bilder


Crystal Castles – Baptism

THEN WE'LL HANG AROUND ABOVE THE SKY AND WAVE WITH OUR GOLDEN ARMS


Städat rummet mest hela dan samt varit barnvakt och pluggat.
Johnossi var bäst, som vanligt. De inledde med Dead End - den perfekta låten. De spelade Come Along live för första gången. Under Summerbreeze satt Ossi och gjorde peace-tecken och rökte på en cigarett som John senare tog över, vilket var fint. Allt avslutades med att publiken hyllade dem och duons försök att hålla tillbaka sina leenden var meningslösa.
Att de ska "gå under jorden" gör mig ledsen men inte orolig. Jag vet att de kommer tillbaka, för de är födda till att stå på scen.

Johnossi – Come along (there's a gene)

EVERYTHING IS BEAUTIFUL TO ME BABY


Från topshop "VIP-kväll". niss.
Och ja, imorgon. Johnossi. jätteniss.

Johnossi – Roscoe

INGRID

Ingrid heter jag, 18 år och älskar allt som har med kreativitet att göra. I bloggen lägger jag ut det jag har skapat och lite annat också..
bloglovin
RSS 2.0
Bloggparaden
Konst