YOU ONLY GET WHAT YOU GIVE AWAY

Vaknade med obeskrivligt halsont, vilket ledde till att jag stannade hemma, vilket ledde till att jag tittade igenom hela arkivet i en konstnärs blogg, vilket ledde till att jag blev inspirerad, vilket ledde till att jag började rita, vilket ledde till teckningen ovan. Det ska föreställa mig och ja det ser ut som jag rodnar eller något. Kanske jag gör då. Is Tropical – The Greeks


JUST ENOUGH DARK TO SEE HOW YOU'RE THE LIGHT OVER ME
el papa tyckte det var kul att knäppa bilder häromdagen.
Dricker thé, mumsar på minimandariner, tittar på TV och bara njuter över att ha skrivit spanskaprovet. Att det gick rent åt helsike spelar ingen roll.
The Tallest Man On Earth – The Dreamer

ALL OF YOUR FLAWS AND ALL OF MY FLAWS THEY LIE THERE HAND IN HAND
Pluggar spanska och är långt ifrån klar. Provet är väl om sisådär tolv timmar men det känns inte som jag kommer hinna ändå. Jag har faktiskt blivit bättre på det där med planering, men jag borde nog ta och bli ännu lite bättre. Nu åter till glosorna.
Den här låten är stört freaking bra förresten:
Bastille – Flaws

BILDER
Kära alla! skaffa tumblr, för det är så underbart. Det är som instagram fast för bästa människor. När ni gjort det, lägg till mina bloggar och skriv till mig så jag kan följa er med! ser ni inte hur fint det blir? Bilderna ovan är från http://citymadeofice.tumblr.com/, men jag har också en svartvit blogg - http://superhighway.tumblr.com/
Med Dead End i bakgrunden kan man bläddra bland minimalism, landskap, surrealism, mode, budskap, polaroids och så vidare. Det tar bara några minuter att skaffa!

TJEHNA


Vitalic – Poison Lips

TEN DAYS OF PERFECT TUNES


Bilder - av mig
Tagna - nyligen
Väder - mulet
Koppen - kaffe
Engelska - argumenterande tal
Frukost - ägg & kaviar
Spanska - prov
Glädje - snart jul
Rex The Dog – The Knife: Heartbeats (Rex The Dog Remix)

.

Bea och jag hittade lite julklappar och födelsedagspresenter, åt god mat och skrattade tills tårar rann. Nu har jag inget att göra så ska sova istället.

I CAN SEE YOU


Ska rusa iväg för att julhandla nu, wehoo. Har på mig detta ovan faktiskt och är taggad till tusen. Tjarå, lyssna på låten om ni vill bli musikaliskt tillfredsställda!
Rex The Dog – I Can See You, Can You See Me?

GLÖM SYMMETRIN, TÄNK ATT MINDRE GER MER


Teckning ritad i tusch, ProMarkers. Föreställer ingen särskild utan någon jag hittade på helt enkelt.
Jag längtar tills jag börjar läsa psykologi, för jag förundras så över hur Ben & Jerry's kan vända ett dystert humör. Nej men skämt åsido, är det inte konstigt hur några skedar fruset socker gör att allt känns mycket bättre? Och detsamma med kent förstås.
Kent – Krossa allt

MULTITASKING


Sitter och stretchar, kollar på TV, ritar, redigerar bilder, kollar fina bilder och tumblrbloggar. Allt på samma gång ja. Men allt är bland det bästa jag vet så det får vara så. Nu ska jag skanna in lite ritade grejer som jag kan lägga upp här.

24/11


Meeh hallå! Tumblr är för kul så allt annat hamnar i skymundan. Men ska lägga upp teckningar och foton så det blir lite bättre här.
Azzååå synt-/elektromusik eller vad det nu kallas är så brutalt bra och Margaux har gjort värsta feta spellistan.
Danger – 4h30

HÅLLA TIDEN


nån bild från tumblr
Jag som har blivit otroligt mycket bättre på att hålla tider borde, anser jag själv, verkligen använda klocka för att bli ännu lite bättre. Men, jag använder aldrig armbandsur. Det finns så många fina modeller, men jag är mest sugen på en större silverfärgad klocka. Länge har jag funderat på Marc Jacobs klockor och känner jag mig ganska säker. Är inte den ovan bara helt perfekt? Ja
Vitalic – Bluesy Tuesdays

SOLUR OCH TERASSER

Fick hjälp av världens bästa spanjor med min spanskaredovisning och satsar på att kunna det utantill. Nu jävlar! Peruanska solur och kompasser och allt vad det nu finns i den här peruanska ruinen, jag ska kunna allt.

First Aid Kit – Marianne's Son


I TOLD YOU TO BE MINE


foton som jag har tagit i England, hemma och i Egypten
Tumblr, fashiolista, polyvore och weheartit är mitt liv. Antar att det gör mig till en nolifer. Och kanske en datanörd?
Jag ska nog ändra om bloggen lite så det blir ett tydligare tema genom hela bloggen, låter väl bra?
Birdy – Skinny Love

TREAT HER LIKE DIAMONDS AND PEARLS


Jag måste skriva ett tal om Machu Picchu på spanska som ska vara fem minuter långt och det går bara inte. Någon som kan spanska jättebra och vill hjälpa mig lite kanske? Sitter mest och käkar ost och tittar i ELLE.
Shaggy – Angel

Konst