CHANEL PÈRIDOT


Här är det jag sprang och köpte igår - superhypelacket. Det är underbart och går inte att avgöra vilken färg det är. hihi

.


General Fiasco – We Are The Foolish

WORDS THAT WOULD MELT IN YOUR HANDS


foto på mig, i min fina Dagmarklänning, från mammas femtioårsfest
Har ätit massa gott bröd och mått knasigt. Nu är jag taggad inför imorgon då jag ska på en ledarutbildning hela dagen. Efter det ska jag ju dansa balett också. Och någon gång imorgon ska jag springa och köpa en riktigt fin sak jag har lagt undan. Whii.
Two Door Cinema Club – Undercover Martyn

WE WAIT


Pegasus Bridge – Like Dogs

PÅ EN BETONGLAGD ÄNG STOD VI


Vill också köpa Håkans fina bok
Håkan Hellström – Vid protesfabrikens stängsel

TRIBUTE TO INGRID


kolla vad bäst den här lilla väskan är! Den heter Ingrid.
Imorse upptäckte jag att jag har vuxit lite mer än en centimeter. Jag är inte längre 178 lång. 179 cm lång är jag. Vad gör man nu då?

TOOK A SIP ON SOMETHING POISONOUS BUT I HOLD ON TIGHTMitt mode skulle väl kunna beskrivas lätt med ett "borde plugga". Och kan lägga till magont.
Försöker bekämpa nedstämda tankar med den bästa musik jag kan hitta på så hög volym det bara går. Här är ett exempel på sånt:
Foster The People – Helena Beat - Lenno Extended Remix

WITH A GALAXY OF QUESTIONS


Idag höll jag i en spindel. Succes is near.
White Lies – Fifty On Our Foreheads

PRAY FOR THE PEOPLE INSIDE YOUR HEAD


Har nyss skrivit ut de finaste bilderna jag vet just nu som jag hittat på bland annat weheartit. Ovan är några av dem. Åh, älskar svartvita bilder på arkitektur! Bilderna ska jag sätta upp på mina väggar när jag har städat mitt rum.
Idag och igårkväll har jag förresten ätit massa bakat, gått ut i mörkret i gamla stan och stött på gamla vänner hit och dit. Ganska så trevligt faktiskt.
Men mindre trevligt är att jag just upptäckte att sladden mellan datorn och högtalarna gått av så en del av piggen sitter liksom kvar i datorn nu...
Johnny Flynn – Tickle Me Pink

BARA HORISONTELLT MÄTT


Teckning ritad i blyerts.
Tror det är en bild på Frida Gustavsson jag ritat av. När jag ritade den mätte jag bara avstånd horisontellt och inget vertikalt. Då blev hon lite sne, ena ögat e ju långt åt vänster, men jag tycker det är det som gör bilden. Känns lite igor+andré över det hela.

THE EARTH IS ON FIRE


Awesomigaste bilden på länge! Nästan så jag ryser för att den är så fin och tuff.
Imorgon är det skolfoto och jag har panik. VAD SKA MAN HA PÅ SIG?!! Inget känns bra. Vill åka in till stan och köpa något nytt fint så om någon har lust att hänka är det bara att slå en pling.
YACHT – Dystopia

WHAT'S COOKIN'?

Igår, eller nu är det väl i förrgår, kom ju Mathilda över och bakade en amerikansk version av macarons, s.k. "whoopies".

Bästa husfruarna
Själva kakorna och jordgubsfyllningen.
Färdiga kakor och Colorna, i glasflaska såklart, som Mathilda tog med. Kakorna är hur goda som helst men smakar dessvärre inte alls likt franska macarons. Och visst är de fina, men vi gjorde dom väldigt stora heheh. Men som sagt, gott!
Wave Machines – Keep The Lights On

STILL COUNTING ON CANNIBAL RESOURCE"Visst, ta det som är mitt. Du kommer ändå aldrig nå så långt som jag. Fortsätt dölja att du skräms av att vara sämre."
LOL

Idag har jag väntat och.. det var allt.
Dirty Projectors – Cannibal Resource

I GBGSOL

Den 16:e september, dvs förra fredagen, åkte jag och Margaux till Göteborg. Dels för att se staden, men mestadels för att se Håkan spela på Liseberg.

När vi kom fram visste vi inte var vi var, så det blev till att gissa. Här visar jag hur vilse vi var.
Men vi hittade ut till ett torg och satt där och skrattade
Vi mötte upp göteborgarna Gabriel och Dylan och begav oss mot Liseberg. Ett tag hängde vi på ICA, sådär som bara ungdomar kan ni vet. Där hade vi kul åt inget och allt.

Ingen av oss vet egentligen hur det gick till, men på något sätt lyckades vi hamna på andra raden inne på Liseberg. Där satt vi och väntade på att klockan skulle slå åtta. Från att göra ingenting i fem timmar gick vi till att låta oss tumlas runt av trängsel och glädjerus under sisådär två underbara timmar av bara Håkan.

Morgonen därpå tog vi spårvagnen till Haga för att turista bland kullerstensgatornas konditorier och antikvariat.
Vi gick ner till en hamn där en gubbe stog och matade duvor med havre.


Därefter promenerade vi runt och tittade in på alla fina caféer och affärer och mest bara njöt.
Klockan sex på lördag kväll gick vi motvilligt till tåget, just när vädret började bli dåligt väder. Vi hade kupé för oss själva och vi slog antagligen rekord i hur mycket man kan skratta inom loppet av fem timmar.
Göteborg och vi, vi saknar varandra.

MADE IN BRAZIL

Marlon Teixeira, antagligen världens snyggaste man.
lol, vi bakade! Men det blev stört gott, även om det inte smakade som macrones. Vi promenerade, drack cola ur glasflaska, tände ljus, drack thé och hängde med johan. Och dreglade till bilder på Marlon Teixeira.

Konst