SOMETHING INSIDE THAT I NEED TO RELEASE

något jag redigerade till själv i photoshop. fotot i bakgrunden fann jag på weheartit.
Idag är årets näst sista dag. Den spenderar jag med geografi, akrylfärger och teorier om ungdomsperioden. Min teori är att den perioden är ganska jobbig, i alla fall när det bara är några få timmar kvar av året, för jag kan tala om att de där tre sakerna är något som gör min mage till ett ilande orosmoln den här julen. Man måste väl få erkänna sådant på sin egen blogg? Det känns hur som helst bättre när jag hör den starka sångrösten till effektfulla jazz-, dubstep- och jagvetintevad-ljud i Alex Clares odefinierbara fantastiska musik. Och när jag klappar min lånade katt såklart.
Alex Clare – Too Close

KATT

Se så fin.

GOD JUL

Nu är det julafton. Det firar vi med Tomas Di Levas senaste låt Julens Stjärna och låtens officiella video som han själv har gjort. Kärlek, frid och god jul till er mina Rymdblommor!

23:E

Såklart har hela dagen kretsat kring imorgon, julafton. Björklunds har tänt det fjärde ljuset, handlat julgran, klätt julgran, lagat pappas kola, slagit in klappar, lackat, rimmat, ätit pepparkakor, lyssnat igenom alla julskivor, ätit lutfisk och jag köpte faktiskt en julklapp till mig själv idag dessutom. Kicks hade bara idag rea på en parfym som jag har suktat efter och det hade jag planerat in att den skulle jag köpa just den 23:e. Jag fick tag i sista. Victory.
Och just när jag låg i sängen med katten famnen och rimmade knackade någon utanför rummet och i dörren stod plötsligt Lovisa. Hon överraskade med en jättefin klapp och egengjorda karameller. Hur fin är inte hon??
Nu är det julafton sedan en timme egentligen, men det är inte på riktigt förrän imorgon bitti när man kommer till vardagsrummet i morgonrocken och tittar på julgranens gyllene sken. Det ljuset är nog den saken som ger starkast julkänsla av allting. Låter djupare än vad det är, haha.
God natt och jul.

JULFIX

Idag har vi julfixat som bara den här hemma. Mamma gjorde sina världsberömda (eller ja, de borde i alla fall vara det) köttbullar och massa annat gott

som knäckSedan kom Margaux över och julfikade. Hon kom för att lämna sin kattunge Molly, för vi ska vara kattvakt åt henne.
Sedan blev det mera julmusik och pepparkaksbak. Martin och jag bakade nog hundra kakor!
Och efter det har jag visat vår nya inneboende runt och iaktagit hennes upptäcksfärder. Nu ligger hon i mitt knä och sover. Hon snarkar faktiskt lite, visste inte att katter kunde göra det hihi.
Det här kommer minsann bli en riktigt god jul.
 
 
 

JULÖNSKNINGAR

Untitled #32
Såhär ser min önskelista ut i jul. Jag läste att årets julklapp är ett par hörlurar, men själv önskar jag mig accessoarer, konsttillbehör och euro att ha efter studenten. Och Clarins Beauty Flash Balm som jag också gladerligen skulle finna under granen är som magi på tub kan jag tala om. Perfekt creme att använda som primer, hyn får verkligen lyster. Den skulle jag nog ha utnämnt till årets klapp.

2013-PEPP!!!!

 
Åh åh åh!!!! I mars släpper Johnossi sitt nya album och i januari släpper de sin singel Gone Forever. Jag är så. jävla. taggad. iiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhh johnosssiiiii <3 <3 <3

GULDGULDGULD

teckning ritad med Pro Markers och guldpenna
Den här teckningen gjorde jag för några månader sedan. Jag la upp lite tjuvkikningar på den vet jag, men det här inskannade slutgiltiga resultatet har jag sparat tills nu. Det är alltså en flicka som tycker att guldspets är vad man ska klä sig i när man, ja säg firar jul. Kanske lite kyligt, men hon lider väl pin då. Tycker ni om den?
På tal om juletid så känner jag att jag måste tala om att jag har oerhört mycket skolarbete nu de sista dagarna av året. Oerhört mycket. Så kommer förmodligen vara svår att nå en del.

HELGENS BRAVADER

Helgens bravader har bestått av pizza, glass och film med Mathilda och sedan en spontanare ut till stan för Olga och Alicia hade julfest (takkronan är foto därifrån, Olgas hem är typ finast någonsin). När jag sedan vaknade klockan två dagen efter ägnade jag hela dagen åt att bygga ett pepparkakshus. Kände mig så stolt som gjorde det från scratch bortsett från utbyggnaden som är ett sånt där set som man köper. Sen kom Andrea över och efter ytterligare timmar hade fingertopparna pillat och bränts och kletat tills vår vackra rosa herrgård var sammanställd. Skåda, mina vänner, Santa's Love Nest. Där finns inget rum för jantelagen, för huset är bäst och det skryter vi med! hur awesome? haha<3

SÄNK DINA VITA VINGAR

foton från tumblr och weheartit som egentligen inte har något med texten att göra
I år satsar jag på att få så mycket julkänsla i mig att jag spricker. Därför var jag med i skolans luciatåg imorse och en gång till på kvällen. Tyvärr satt typ alla jag kände och skrev nationellt prov i matte under lussandet, men det var trevligt ändå. Och så hann jag slinka iväg på en casting för fashion week som börjar närma sig. Och kanske en plåtning, ho ho! Håller tummarna.

JULBAL

Här kommer lite foton från min skolas julbal, som Elin i min parallellklass tog i söndags.Vid ankomst välkomnades gästerna med varsitt glas mousserande och så minglades det. Här står Shasa, Elisabeth, Berfin och jag och berömmer varandras fina balutstyrslar.Här står jag med bästa Lovisa som hade klänningen med snyggaste ryggen!
Vid middagen bjöds det på god mat, trevligt sällskap och roliga filmklipp vid nomineringarna
Här avgör Alexander och Hilam vem som förtjänade spännisnomineringenEfter middagen öppnade baren, vilket kanske syns ganska tydligt på det här fotot.
Så fick studenterna dansa framför rökmaskiner, discolampor och DJ:ns dunk.
Shasa och Berfin ser ut att ha kul. Det var en lyckad bal, alla var jättefina och verkade ha riktigt roligt. Kanske lite för roligt, tyckte nog personalen.
 
 
 

KAN VI INTE BARA LEVA I VERKLIGHETEN FÖR EN GÅNGS SKULL


Såhär ser jag ut i nyllet när jag springer omkring i huset iförd discoskor och käkar pepparkakor. Snart ska jag iväg för ikväll är det bal.
Förresten så måste man följa julkalendern. Rubriken är ett citat ur den.

DARLING DARLING

Igår var det inga lektioner, bara muséebesök och sedan sprang Shasa och jag runt och letade skor och klänning till på söndag. Vi ska på bal då. Jag älskar bal. Sedan hade vi lovat varandra att titta på Breaking Dawn part two på bio tillsammans. Så där satt vi och fnissade i strumplästen med munnarna fyllda av popcorn. Den var välgjord tycker jag, fast bebisen var nog det roligaste jag har sett. När jag kom hem provade jag mina nya glitterskor till klänningen och jag tror att kombon får ett ja. Nöjd satte jag mig och knaprade på mandlar och mörk choklad framför Breakfast at Tiffany's. Underbar film.

MELLAN ADVENTER

mina foton från en liten vinterpromenad i helgen
Hej. Här sitter jag i strumpbyxor och lyssnar på julmusik. Idag var det snöstorm, så jag insåg snabbt att det inte skulle vara någon idé att ens försöka ta mig in till stan. Fick plugga ikapp hemifrån istället helt enkelt. Julkort har jag gjort också.

AKVARELL

Den här flickan målade jag för ett tag sedan. Egentligen är den liten - hennes huvud är ungefär lika stor som en enkrona. Jag hade fått en fling för att låta blå och rosa akvarellfärg rinna ihop vackert med varandra i massa vatten.
 
 
 

Konst