BERLIN


foton tagna av pappa och mig i Berlin
Här är några av de runt 900 bilder som fyllde kameran efter pappas och min helgresa till Berlin. Vi turistade så mycket det bara gick och sög in så mycket kultur, historia, smak, geografi osv som vi bara kunde och vi hade det hur.bra.som.helst!! Jag längtar tillbaka till tusen.
Nu ska jag iväg och sova över hos Moa och Linnea. Nostalgi hejhej.
Claps – Fold

HEMMA


foto från tumblr
Berlin var fantastish, som jag tror att det heter på tyska. Eventuell rättning behövs ej. Imorgon lägger jag upp lite bilder mellan allt städande jag ska se till att göra på mitt rum. Bilderna är jättefina åhåhåh.
Friendly Fires – Paris (Aeroplane Remix)

OK, OPEN YOUR EYES


foton genom weheartit.com
Modellen Abbey Lee Kershaw är nog den vackraste människan jag vet. Jag känner för att klippa av mig håret, permanenta det platt och färga det vitt när jag ser henne. Och självklart kopiera hennes klädstil. Men jag tror inte att det skulle se lika bra ut på mig, så jag låter bli. Visst ser hon ut som en älva! Henne ska jag rita av någon gång
Dirty Projectors – Cannibal Resource

A SOLID SOUL AND THE BLOOD I BLEED


foto från flygplanssorterandet
Nu är jag i Berlin åhåhåh. När det här har publicerats sitter jag och pappa förhoppningsvis på ett fik efter att ha sett vackra byggnader och utställningar. Och jag har nog fyllt kameran med massvis av fina foton. Detta är alltså ett tidsinställt inlägg. Wihi.
Animal Collective – My Girls

GRÖNA SKÖNINGAR


foto från cosstore.com
Idag köpte jag dessa sköningar. De sitter perfekt och är nog höjden av våroghet. Men jag vet inte om jag ska behålla dem eller inte.. humhum.. Nu sittar jag i alla fall i bilen påväg till Arlanda. Jag är så så så taggad på Berlin!
Passion Pit – Sleepyhead

WE'RE JUST A WEATHERMAN


foton tagna av Martin och av mig i helgen
I helgen satt Martin och sorterade vilka av de gamla leksaksflygplan som han ärvt från när pappa var liten som skulle säljas och ges bort. Och bara för att det inte fanns så mycket annat att göra fotade vi planen en massa. Det blev riktigt härliga bilder faktiskt, ska göra flera gifs som kommer bli så bra så.
ÅååÅÅååÅåÅ nu har jag lov!!! Firar med film, choklad och thé. Imorgon ska jag packa inför Berlin åh så glad jag är!
Sleigh Bells – Rill Rill

I PUT MY SOUL IN WHAT I DO

foto på mig av mig. hehe.
Åhjaäntligenklarmeduppsatsen. Ska skjuta upp träningen en dag och sova ut imorgon bitti. Det är jag värd, för jag blev väldans nöjd med uppsatsen dessutom! Men jag skjuter upp sovandet en stund just nu för att lyssna på Fever Ray.
Fever Ray – When I Grow Up

JUST GET THROUGH IT.

inspiration från tumblr
Jag längtar tills klockan slagit 23:59. Då har jag skickat in min uppsats och sen är det bara småläxor innan det är lov och Berlin.
Nu gnäller min lillebror över att jag har gömt en doftgran på hans rum så ska gå och ta bort den. Mehehe
First Aid Kit – To a Poet

JAG SKA VISA DIG NÅGOT GANSKA SPEKTAKULÄRT


Här är anledningen till att man tittar på TV bara för att se reklamen. Kvider av skratt varenda gång. Herregud så bra. Åh hahahahahaha.

BURY IT UNDERNEATH YOUR PRETTY CLOTHES

IWANNALOOKLIKETHIS24/7
Kollage som jag har gjort - länk
Såhär vill jag gå klädd. I plånbokstömmande saligheter:
Päls - The Row
Tröja - www.youreyeslie.com
Shorts - www.coalnterryvintage.com
Skor - Underground
Väska - Proenza Schouler
Keps - www.shoponthetop.de
Solglasögon - Karen Walker
Klocka - Marc by Marc Jacobs
Halsband - Pamela Love
The Naked And Famous – Girls Like You

SKRIVDÅSKRIVDÅSKRIVDÅ


bilder från tumblr
Jag är lika bra på att koncentrera mig som Rebecca Black är på att sjunga. Hur svårt kan det vara att skriva en uppsats om terrorism när jag redan vet vad jag ska skriva.. så sitter jag här. nej nu.

TRY TO HOLD A HAND


bild av mig.
Jag scannade in en bok härom dagen för att den var så fin. Och fotot blev både skarpt och suddigt på ett vackert sätt så jag blev nöjd.
Försökte komma på om tiden går för snabbt eller för långsamt. Kom fram till att det finns för lite tid och att den tiden går för snabbt. Dagens djupaste stund. lol.
The Kooks – Gap

ONE NIGHT TO SPEED UP TRUTH


Margaux och jag i Göteborg<3
Igår pluggade jag helahela dagen. Eller försökte åtminståne. Men sen på kvällen, efter mysig middag med besök av mormor, åkte jag och Margaux till Claudia på festbestyr. Det var hur trevligt som helst och väl behövligt, man blir ju så väldans tråkig inombords när det var så länge sedan senaste lovet var. Men snart är det lov igen och på fredag kväll åker jag och pappa till Berlin. Jag längtar ofantligt mycket! Åh
Rex The Dog – The Knife: Heartbeats (Rex The Dog Remix)

WHITE WINTER HYMNAL


Igår var det Sophie, Hillevi, Alice och jag som besökte Charlotta för frukt- och nöt- och kakätning och soffhäng och prat och skratt och allvar och allt annat trevligt som ett gäng vänner kan hitta på när de bara umgås och har det bra.
Fleet Foxes – White Winter Hymnal

KEEP YOU ALIVE


Laleh – Some Die Young

Konst