I'M NOT FEELING THIS SITUATION


bild 1 & 2 från tumblr och bild 3 från Angelica
Jag både älskar och avskyr att min stil är så nära identisk med Angelica Blicks stil som det går. Ofta iallafall. Och hennes senaste outfit är helt perfekt. Ja jag inser hur töntigt detta låter.
Det blir bara mer och mer modeinriktat här har jag märkt. Men det blir väl så när det finns så lite tid att ta ut inspirationen med penna och papper (mer än under mattelektionerna då hehe).
Nu ska jag väl återvända till böckerna antar jag.
All These Things I Hate (Revolve Around Me) - Bullet For My Valentine

ALTEWAI.SAOME

Jag var inne och tittade på Altewai.Saome a/w12 som visades idag i Stockholm (borde kanske valt "fashion week dag 1" som rubrik. LOL) och det var riktigt fint! Jag trodde kanske att det skulle vara lite mer färg och tydliga detaljer, men det ser väldigt rätt ut liksom. Väldigt svenskt.

ADVANCED STYLE


Bland det oändliga antalet bloggar jag läser är Advanced Style, en blogg av modegalna kvinnor av äldre ålder. Det är underbart att se hur de klär sig som de gör för de älskar det. Dessutom har de fantastisk känsla för stil. De följer inte tillfälliga "innevågor" eller sådant, de har äkta personlig stil. Titta in på deras blogg! Så ska jag också vara i deras ålder.

ALL THE RIGHT MOVES

inspiration hämtad från tumblr
Den här dagen har jag fyllt med Stolthet och fördom, både boken och filmen, goda knäckemackor och min första danslektion i Ragga (jagkommerhaträningsverkimorgon).
Nu har jag sett klart på kärleksgrubbel på engelska slätter och ute lyser stjärnorna. Söndag är för mig en produktiv dag, men jag gor inte så många olika sorters saker, liksom..
OneRepublic – All The Right Moves

TELL ME ALL ABOUT YOUR DAY

Igår kokades det kaffe med skummad mjölkDet bakades semlorDär var CharlottaDär var Alice och SophieVi tände ljusPratade om sommarplanerOch annat intressant. lolSjälv såg jag ut lite såhär. I min nya kjol från Monki och skjorta från Whyred.
Det var hur mysigt som helst och efter tre ljuvliga semlor var jag proppmätt när det var middagsdags haha.
Belle & Sebastian – I'm A Cuckoo

I WILL NOT CLAP MY HANDS

foto från tumblr, ritat av mig i photoshop
Det är kul att kladda med vitt bläck på foton. Ifyllda konturer och detaljer gör allt så fint tvådimensionellt.
Idag har jag snoozat länge, varit på semelfika och sett VRG jarlaplans version av Rent. Även om handlingen inte faller mig i smaken så var eleverna riktigt duktiga! Det verkar så kul att vara med i en sådan pjäs också.
LYSSNA PÅ DEN HÄR ÄGIGA LÅTEN!!!
The Naked And Famous – Bells

ACNE FW12


Jonny Johansson har gjort det igen. Älskar de "låga gummistövlarna" och det lavendellila tillsammans med kedjor och magkort. Lite rufft sådär!

DARTH PRADA

bild från JAK & JIL, redigerad av mig
Tänk om inte kamera fanns, då skulle nog ingenting funka. Hela världen är beroende av kameror. En tankeställare. (xd)
Shasa skickade tre asbra låtar till mig, jag dör vad de är bra!!
Youth Lagoon – Cannons
The Royalties STHLM – The Royalties
The Naked And Famous – Young Blood

IN THE HOTTIE HOOD

bild från JAK&JIL
Oh my oh my. Tänk om man skulle möta det här gänget på stan. "can we move to Utah and all get married?"

BLÅMÄRKE

målad i akvarellfärger
Någon gång mellan allt historieskrivande satte jag mig för en timmes paus och kladdade med en massa färg. Resultatet ser ni ovan. Ett enda blåmärke när det kommer till färgerna. Bilden är inspirerad från ett foto på någon gobit på tumblr.
Idag har jag hittat en samling gåvor att ge till Shasa i 18årspresent. Jag blev himlans nöjd och det gäller även kortet jag gjorde. Allt går i temat Läppar. mehehe.
Nu ska jag njuta av min sovmorgon. Godnatt
Bloc Party – Signs

DE TAPPADE OCH JAG HITTADE


Jag får inte nog av att titta på gamla bilder från sommaren. Men jag tror nog att alla längtar tillbaka. Man vill bort och iväg från vanor och kyla. Just nu skulle sportlov och Berlin lösa det mesta, kyla spelar ingen roll. Ska googla bilder innan jag går iväg till skolan.
Håkan Hellström – Det här är min tid

SELFMACHINE


från froufrouu.com
Jag måste få klaga på datorer. Igår när jag skrev uppsatsen visade det sig att tre timmars arbete inte sparades, helt utan förvarning. Fortsatt strul gjorde att jag var klar halv sex.
Och precis innan middagen fastnade min fot i laddningssladden, så när jag började gå rev jag ner datorn i golvet. Det resulterade i att datorns "skal" fick en deformerad sida. Den funkar iallafall, verkar det som, men det är ju så typiskt mig att efter två veckor lyckas förstöra nya fina saker. Fml x 2
I Blame Coco – Selfmachine

MATHILDA

teckning ritad med blyerts och tusch 2011
Jag kom just på att jag inte har visat den här teckningen på bloggen! Den gav jag Mathilda i födelsedagspresent och det föreställer alltså henne.
Igårkväll skulle jag ha åkt hem till Charlotta på tårta och glitterfest i hennes nya hem. Men jag fick feber och stannade hemma. Det var nog ändå bra att jag stannade hemma så jag kan fokusera på den här nedrans uppsatsen. Men Jesus vad jag skriver bra! Jag är som en maskin här hemma. Nu under morgonen har jag skrivit drygt tre sidor och det blir faktiskt bra också! Det gör mig belåten. Nu ska jag ta mig en till kopp kaffe.

BERLIN


bryanboy.com
Bryanboy i Berlin. Älskar honom, han verkar ha en så stark och egen personlighet.
Under sportlovet ska jag dit, till Berlin, med min pappa. Och jag längtar så otroligt!

TOOTHPASTE KISSES

Huset ekar tomt, fingrar och tår är kalla. Jag är nyvaken men resten av familjen har hunnit börja dagen för länge sedan, var det nu är de gör det. Jag har ätit avocadomacka och ägg till mitt thé och the Maccabees sätter stämningen. Igår var kul, först firades Anna som fyllde 18 och sedan hade Moa och Linnea en kinafest. Det kändes bra att dansa så mycket och inte tänka på historia eller något annat som har med skolan att göra.
Men nu ska jag inte ägna mig åt något annat än just det. Hejhej
The Maccabees – Toothpaste Kisses

Konst