THE LEGEND OF ZELDA - ORIGINAL MIX

Tidsinställt osv.
Zedd – The Legend Of Zelda - Original Mix

EMMABODA 2012

Igår kom jag hem med buss, haltandes och utan röst, från skinkost och knäckemackor, kalla nätter och varma dagar, från blinkande laserstrålar, hästmaskar och ölstänk, från pekleken, måste-ramsor och fällstolsplundringar, från raviolitjaffs, äckliga sjöar och sjärnklar himmel, från att lära sig shuffla, rökfylld luft, smuts under naglar, elektroniskt dunderdunk, snabbmat och nybakad eldugnspizza, krossade glowsticks och tinnitus i hjärtat. Vi kom alltså hem från att ha sett och levt i älskade "Camptain Morgan" från konstruktion till destruktion, från Emmabodafestivalen helt enkelt. Och nu är hela min kropp fylld av en adrenalinpumpande efterkänsla av ren festivalglädje. Det enda lilla som jag såhär i efterhand kan säga SÖG var att jag missade självaste Bob Hund.. Men jag tänker såklart inte låta det ta över, för jag har ju varit på så otroligt jävla feta andra konserter!
F.O.O.L – Reborn

TA ÖVER VÄRLDEN

Hatar att en sjukdom kan hindra en helt fantastisk människa från att ta över världen.
The Beatles – A Day In The Life

TILL HAAVS

Nu åker vi. Om en timme sätter vi oss på bussen och om ytterligare nio timmar sätter vi upp vårat zebrarandiga tält på Emmabodafestivalens campingområde. Vi ska vara en i mängden, göra poänglistor, laga ravioli, dansa till Crystal Castles, osvosvosv. Hejdå

I'M NOT A LADIES MAN, I'M A LANDMINE

fler foton som Martin knäppte på mig i Toscana
I Toscana, Italien, bodde familjen i sån där "agriturismo". Man hyr en del av en gård helt enkelt. Det låg mitt ute på landet och vi hade tillgång til pool och kök och hade hyrt bil som vi gjorde dagsutflykter med till bland annat Florens och Siena. Mitt emot oss låg den här vackra kornängen (eller vad det nu är för sädesslag), över vilken solen gick ner och sprakade i blodapelsin.
 
Den senaste veckan har jag umgåtts väldans mycket med Andrea, vilket har varit bra för jag tycker himlans mycket om att vara med henne. Jag har läst ytterst lite, som sagt, och städat jättemycket men det är typ ingen skillnad i mitt rum. hehe. Och idag packar jag ner ravioli och lillebrorsans tröjor för imorgon sätter Margaux och jag upp vårat zebrarandiga tält på Emmabodafestivalen.
Why? – The Vowels Pt. 2

BACH WITH MA BITCH

Vi har kul och festar till Bach o sånt där. Hängt fett mycket ni vet. bra bror den där azå.
Johann Sebastian Bach – Air On A G String (From Overture No3 In D Bwv1068)

ALHAMBRA PALACE, GRANADA

mina foton från Granada, i Spanien alltså.

SÅ.FREAKING.VACKERT.

VALS

foto på mig, knäppt av Martin, från Italienresan
Vaknade med chipssmak i munnen i Andreas soffa och efter att med henne ha druckit kaffe och tagit mig hemåt har jag städat lite till på rummit, inte läst en sida ur sommarboken (surprise), ätit fruktbröd och hittat nya låtar. Sen fick jag återse min fina Lovisa när vi åt indiskt, vår tradition, samt återupptäckte Vasastan, vår nya tradition.
Sigur Ros – Valtari

MON 1:26

MON 1:26MON 1:26 by ingaryd featuring cropped shirts
Dagens klädhumör.

FINA GAMLA VÄN, RINN VIDARE

Laddade upp Nerjaalbumet och lagade lax till middag. Det var gårdagen det. Idag ska jag städa rummet och läsa en bok. Banne mig.
Håkan Hellström – Flyg Du Lilla Fjäril

HEMMA FRÅN TOSCANA

Nu har hela familjen lämnat en trettiogradig, hudfärgsförändrande, olivdoftande atmosfär, en luxuös vana att ständigt fylla tomma magar på buffelmozzarella, parmaskinka eller färskpasta med svårligen uttalat vin till, samt förbluffande fabulösa, kulturspäckade dagsutflykter VS heldagar av sälbetéende vid poolkanten. Skönt att vara hemma igen säger jag just nu, men det kommer nog inte vara helt lätt att ignorera den förälskelse som jag, och antagligen även resten av familjen, har utvecklat för Italiens Toscana, när jag ska gå igenom de tusentals bilder som jag tog under de två veckorna där.


ETT SÅNT DÄR TIDSINSTÄLLT...

Just nu har jag det nog väldigt bra.

Konst