CROSSING YOU IN STYLE


hittade fotot på tumblr
Igår kom Molly över med pizza och vi bakade kladdkaka som vi åt framför en supermegabra film och vi pratade om allt mellan himmel och jord och tog igen lite av den tid då vi inte setts. Henne har jag saknat så himlans mycket!
Nu taggar jag inför att gå på filmstjärnefest och klä ut mig till Audrey Hepburn.
Audrey Hepburn – Moon River

FEED MY SOUL MILK AND HONEY


foton från idag
Idag följde två underbara klänningar med mig hem från beyond retro, samt en paljettkrage och ring tillsammans med en sminkfylld goodiebag från topshop. Materialist javisst! Och nu har jag precis bestämt mig för vad jag ska lämna in till en stipendieansökan. Bra dag.
Bat For Lashes – Moon And Moon

VLADA ROSLYAKOVA

Idag var en såndär vanlig vardag och jag hade en massa tid över i skolan så med Laleh på repeat klottrade jag en massa på en pappersbit. Jag blev nöjd med den lilla lilla teckningen jag gjorde på Vlada Roslyakova. Den är kanske 5 cm hög på pappret och inte klar, men jag kände ändå att den var värd att lägga upp.

999


ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!

LIKE A FORCE FIELD SWITCH


bild från idag
Idag har jag sett ut såhär - inte så märkvärdigt, men med världens skönaste jeans (och mindre sköna skor). Minen är nog också en bra bild av dagens utséende, eftersom jag har bävat inför matteprovet imorgon. Tagga den (kanske) sista mattekursen i hela livet!
Panda Bear – You Can Count On Me

I THOUGHT I HEARD A LION


Idag kunde jag äntligen använda de här skorna för marken var torr och termometern visade plusgrader. Så jag log när jag promenerade till skolan med mina knallgula hörlurar och en öppen kappa för ja, solen lös och fåglarna kvittrade.
P.S. jag ska fixa headern så den syns igen. hur man nu gör sånt hehe...
Phoenix – Second to none

JUST NU


Det här är jag just nu och nu ska jag springa iväg till skolan. Ja jag blev fett nöjd med panterhuvudet vid kragen det var därför jag la upp bilden hehe. :))
Laleh – Just nu

VAD HÄNDEERRR

Min header verkar plötsligt bara synas med firefox...???? :(

LOLIGA BILDER OCH HELGENS BESTYR


tumblr. LOL
I fredags bjöd Linnea och Moa på hattfest och då skulle man helt enkelt ha hatt på sig. Jag hade en McDonaldskeps och Maria, Sophie och jag hade hur kul som helst. Igår sågs vi igen en stund för att laga våfflor en dag för tidigt och jag skulle egentligen ha lagat våfflor idag igen hemma hos Olga men sen tog matteplugg över och dessutom håller jag på att bli sjuk igen.
Ingen glömde väl att vrida om klockan? sommartid åh herregud JA! Vackraste vädret på ett halvår dessutom!
OBS FET REMIXX:
Phoenix – Love Like A Sunset - Turzi Remix

VÅRENS FÖRSTA DAG Å JAG VILL VA MED


tumblr.
Så att jag kan se att jag är en del av allt. Nu när jag kan se, kom våren, kom skratten, kom tårarna om natten. Låt mig vara lite till. Nu känns sommarnätter på fortfarande solvarma berg med soluppgång över Stockholm och spring genom syrenbuskar inte så avlägset längre.
Laleh – Vårens första dag

I'M YOUNG I'M YOURS


kollage av mig. skon har jag målat själv.
Vanor och vardag och vanligt.
Benjamin Francis Leftwich – Box of Stones

SEVENTEEN


tumblr, vad annars
Allt är som vanligt och helgen är efterlängtad. Då är det körkonsert, hattkalas och våffelbjudning
Ladytron – Seventeen - Soulwax Mix

LILLEFOT


tumblr. Hej nostalgi<3
Imorgon ska jag på skiva och klä ut mig till något på M. Jag vet inte vad jag ska vara, hjälp.

SEE IT GROW LIKE A RIOT


mina foton från pappas och min Berlinhelg
Jag hoppar omkring av lycka här i köket för jag ser så himlans mycket fram emot när Moa, Linnea, Alicia och jag ska åka till Berlin under fem dagar. Åh påsklov kom nununu!!!!
Phoenix – Lisztomania

YOU USED TO HAVE ALL THE ANSWERS


foto på mig taget av Martin. Redigerat av mig.
Som för de flesta andra sjuttonåringar är söndagsångest ett faktum och som de flesta andra sjuttonåringar försöker jag bota det med kultur i form av spännande långfilmer, bra musik och blåa akrylfärger på min största canvas. Och så massredigering av bilder. Jag hittade ett fint filter med fingeravtryck till exempel.
The xx – VCR

Konst