NERJA

Hejhej nu är jag alltså i Nerja och har det sådär hurbrasomhelst. Lovisa och jag sover i ett sött rum, joggar på mornarna, har skolan ett stenkast bort, har två lektioner om dagen, diskuterar homosexuella giftemål och religiösa konflikter med den trevliga spansktalande världfamiljen, solar, badar, äter tapas och hänger med svenskar och spanjorer. Igårkväll hade vi två picknick i solnedgången på stranden. UNDERBART!!
Jag tar hur mycket foton som helst också! ¡Hasta luego!

IT'S LIKE WE WANNA LOOK GOOD WHILE WE DROWNINDet här veckan är den sista av årskurs två. Sen har jag mitt sista sommarlov någonsin. Det äger, ni fattar nog varför.
Den här veckan är förmodligen också den stressigaste under årskurs två. Det suger, för det finns så mycket jag vill göra och så många jag vill träffa innan jag åker. Men allt är ändå så underbart. På söndag, seriöst nu på söndag, åker vi. Och på fredag, seriöst nu på fredag, får jag sommarlov.
Brother Ali – Games

-

Hejhej det är tomt här men jag har så himla mycket för mig nu innan spanienresan, det är därför. Här är några foton från förra helgen fram till i onsdags. De föreställer sommarmornar, -dagar och -nätter i Alice kök, i natur och i rökfyllda, färgglatt upplysta lokaler. Alla förutom det nästsista har jag tagit med mobilen. Det kanske är ganska uppenbart hehe, det togs av fotografen Mikaela.
På översta bilden har jag för övrigt på mig de där manchesterbyxorna.

NU BLOMMAR HÄGGEN


Fotona togs i helgen, men jag lägger ändå upp dem för jag hade faktiskt på mig den här tröjan idag. När det visade sig att dagens klädval var alldeles för varmt blev jag bara glad, för det fenomenet samt att trädknoppar, äppelträd, tulpaner och hägg blommat ut kan inte förmedla annat än starka sommarkänslor. Det är ju sjukt att sommaren är nu. Och sjukt att det bara är två veckor kvar innan jag lämnar Sveriges blommande knoppar för en månad i 30gradiga Spanien. Lovisa och jag planerade idag och tjena vad vi är spralliga av förväntan!
Plötsligt fick jag så mycket att skriva om. Och just nu måste jag kötta klart en resolution så jag hinner kila hem till Charlotta för middag och sedan ännu mera sommar. ordvits hehe.
Och ja, det är lite småstelt av mig att fylla ett inlägg med bara massa närbilder på mig själv. Men det får vara.

H&M AW 2012


Jag tror jag ska fortsätta i keps-spåret och införskaffa mig av det nyproducerade slaget. H&M:s överblingade är i min smak. Och så ska jag köpa mig ett par feta sneakers också.

VILL DU HA EN KIWIII?

Jag sitter och photo boothar med en kiwi, som jag nu har ätit upp, och tänker på hur jobbigt det skulle vara att plugga. Idag har jag haft på mig mina svarta fina högmidjade manchesterbyxor som jag köpte igår för 60 kr. fynd ja.

4H30

tumblr.com
Idag var det tisdag, så därför hade jag kostym på mig. Det var allt
Danger – 4h30

NOT ONLY WRONG AND RIGHT


foton från när jag skulle klä ut mig till Audrey Hepburn. Men här hade jag inte klätt ut mig klart ännu.
Inatt sov jag inte mer än sex timmar och idag har skrivit en uppsats på fyra och spelat in en film på två. När det var klart sprang jag bredvid cykeln hem till Maria och hon och Sophie och jag satt mest bara och skrattade. De två är nog de konstigaste och härligaste flickorna jag känner.
JJ – Ecstacy

HAND IN HAND


Igår tittade solen fram och det var läge för solglasögon och trench coat när klackarna vändes mot staden. Hela den här härliga dagen spenderade jag med den bästa pojken som finns.
Martin och jag åkte för att handla sommarkläder åt honom och jag passade på att köpa en keps som är så fin. Men lite skrynklig är den allt. Jag poserade lite i den och kände mig tuff.
Jag åt världens godaste middag i hans sällskap
Vi hade roligt, sådär som bara syskon kan
Och när det började skymma bakade vi havrebollar som vi åt när vi spelade TVspel och tittade på Transformers. Han är bäst, min bror Martin.
Bastille – Flaws

WHERE THE HOOD AT

Idag köpte jag en fin kepa.
DMX – Where The Hood At

MAN MÅSTE VA FRISK FÖR ATT BLI SJUK

Minnet är fyllt av vänner och värme inombords som har hållit kylan borta det senaste halvåret. Jag kan knappt tro att alla ska få slippa det plågande lagret av is och grått damm mot huden och samtidigt kunna öka mängden av både vänner och värme.
Idag har jag promenerat fram och tillbaka till skolan flera gånger och imorgon har jag nationella prov, så jag skulle sovit för länge sedan.
Kent – Isis & Bast

DRÖMMER OM FOSSIL OCH DÖDA KORALLER

Innan Valborg hann jag med att vara barnvakt, kaninvakt, gå barfota på solvärmt grus, fika med finvänner, dricka bål med finvänner, fira Andreas 18årsdag, äta sommarmat och jordgubbar och jag har nog inte varit såhär nöjd på länge. Nu har jag ätit mer sommarmat och värmt min bländande bleka hy i solen till de två första avsnitten av Mad Men. Och hela dagen har jag gömt hörlurarna under håret för att lyssna på Kents nya album om och om igen.

Kent – Petroleum


VALBORG I LUND

I söndags hoppade jag på ett tåg mot Lund för att besöka min kusin Hanna och fira in våren med henne. Tågresan var lång men jag tycker om att åka tåg så det gjorde inget alls. Kupén jag satt i såg precis ut som i Harry Potter.

När jag klev av tåget mötte Hanna mig med sin fina röda cykel och hon visade mig runt i den mörka Lundnatten. Vi gick hem till hennes lägenhet och jag beundrade alla väggprydnader, som till exempel varningslappen här ovanför toan. Hanna och hennes rumskompis har en katt som heter Tomas, hehe.

 

Nästa dag gick vi över gården till Hannas pojkvän Daniels lägenhet. Han och hans rumskompisar hade lagat den största bästa frukosten någonsin, med bacon, äggröra, scones och massa mer och ett glas bubbel för att fira ordentligt från start. Vi satte oss med varsin tallrik bland alla glada studenter på deras innergård och när vi var proppmätta gick vi till parken och till ännu fler och ännu gladare studenter. Där satt vi på en filt och andades in valborg och trängde oss före i dasskön och brände oss i solen och tillslut blev vi trötta och gick hem för att ta en tupplur.

En tupplur senare grillade vi kött med potatissallad på innergården. När vi var mätta igen gick vi hem till Daniels lägenhet. Dit kom det lite för många och för glada studenter för att dansa till bas och synt och för att gorma med i Håkan och för att skratta åt det isfyllda badkaret som inte användes. Och ja, för att fira Valborg. Det var så förfärligt roligt och vi gick inte hem förrän fåglarna börjat kvittra.


Konst