MUSICK

Okej, jag sitter här i sängen med raggsockorna på och försöker vara en study horse, men det går inte så bra för jag spelar helt enkelt för bra musik i mina bästa högtalare. För att skaka av mig lite dunkande basglädje utan att behöva resa på mig tänkte jag helt enkelt länka låtarna här, så kan ju ni skaka i mitt ställe:
 
Chiddy Bang – Whatever We Want
Chiddy Bang – Bad Day
Timbuktu – Flunitrazepam
Hot Chip – Flutes - A JD Twitch Optimo remix
Pony Pony Run Run – Hey You - Crystal Fighters Remix
 
Visste ni förresten att ordet music från början stavades musick, men att alla typ skrev fel så att det ändrades? Som det här med bättre än dig. Lite kuriosa sådär, man ska ju lära sig något nytt varje dag liksom.

RAKT UPP I HJÄRNAN

Imorgon firar jag lill-lördag med sushimiddag ihop med Matilda och Ebele. Vi vill äta sån där sushi med rykande tallrik. Ska tydligen va tufft. Sedan ska vi cocktaila oss med agenturen och förmodligen hänga med ut efteråt också. Ska bli så himla kul!
Timbuktu – Flunitrazepam

SSHH!

Måndag och höjdpunkten heter Andrea, prinsesstårta på vetekatten och bildlektion

SÖNDAG

Söndag. Vanligtvis brukar det vara dagen då jag planerar att få hundra saker gjorda men när kvällen är inne och Solsidan börjar har jag oftast inte gjort mer än att se x antal avsnitt av någon serie. Idag är inte en sådan söndag! Stolt kan jag meddela att rummet inte längre är ett bombnedslag och en ny tavla är påbörjad. Försöker mig på att måla fisheye. Har också tagit ett bad med mask både hår och ansikte. Och tagit lite töntiga foton på mig själv. Hejhej

EVERYTHING SPINS FROM MY HEAD TIL MY MOTION SICKNESS

 
Hejhej. De senaste dagarna har jag fikat med vänner, projektarbetat och lyssnat grovt mycket det senaste albumet av Hot Chip. Så bra. Lyssna! Och den här videon som några har gjort till Motion Sickness är så häftig! De som dansar ser ut att vara gjorda av nudlar eller något.

KYSSAR

Hela magen skriker ju ja av det här.
Margaux la upp den.

FYLLD AV MOLN OCH JAG TROR ATT JAG REGNAR


UPP OCH NER OCH HIT OCH DIT

Ny vecka och nu börjar julreklamerna sändas på TV. Och projektarbetet ska snart vara färdigt.

SOMMAR 2011

Kolla mitt långa hår!!!
Jag längtar tillbaka till sommarvärme! Jag vill ha shorts och linne, besöka kompisar på landställen, gå barfota i gräset, behöva använda solglasögon, mata och klappa kor, ligga och läsa på en brygga, springa från bromsar, plocka smultron, få fräknar, myggbett, skrubbsår, solbränna.

PARIS DAG 2

Fredag morgon, andra dagen i Paris, kunde vi i dagsljuset se hur vacker gatan som vårat hotell låg på var.
Vi promenerade runt och letade café att äta frukost på...
...och satte oss tillslut tillrätta i en inglasad veranda  med varsin omelett, croissant och café créme
Därefter tog vi bussen till första turiststoppet - Eiffeltornet!
Det var så fint och det kändes lite underligt att se tornet i verkligheten
Det blåste en del, men vad gjorde väl det?
Blåsta i Paris hihi.
Det vimlade av turister, som alla skulle ta likadana fotografier
Jag visste att jag tog de finaste fotona av alla turister där, för bara jag hade min vackra mamma med på bilderna
Sedan promenerade vi lite till. Det var lite ruskigt väder, men det gjorde inte så mycket för Paris var ändå vackert. Det kunde se ut lite såhär:

Vackra kyrkor, balkonger och karuseller
Och såklart triumfbågen
Därefter åkte vi till den stora gallerian La Fayette och fikade, tittade på Swarowskijulgranen, petade på silkesjalar och designerväskor och slutligen åt vi lunch i den fina restaurangen där med takmålningar över huvudet. Tjusigt var ordet!
Middagen åt vi ganska nära hotellet. Det var nog den godaste måltiden jag har ätit i hela mitt liv. Kronärtskockssoppa, fisk och chokladsuffle. Prisvärt dessutom! Mmmhmm.. Efter det gick vi bort till Louvren som hade kvällsöppet. Här är mamma framför det enorma konstmuséet.
vid ingången var det vackert.
Tyvärr fick man inte fota inomhus, mer än att knäppa en bild på Mona Lisa. Men väl inne insåg vi att fasaden, som vi hade tyckt var enorm, inte gjorde innandömet någon rättvisa. Det var som ett ytterligare Paris där inne, nästan töntigt stort! Men vi lyckades ändå, som ni ser, tillslut hitta oss fram till Mona Lisa.
På hemvägen stannade vi till på "kärlekens bro", den som är fylld av hänglås, över Seine och tittade på när Eiffeltornet blinkade på avstånd.

FREDAG LÖRDAG

Igår var pulserade hela kroppen i adrenalin. Först i skolan, innan under och efter lunchkonserterna då jag uppträdde i två nummer. Och sedan när jag gick på casting på femte våningen i ett rum som till och med luktade design. Därför var det extra härligt att få dansa och skratta när en stor bunt människor firade att Filippa fyllde 18. Det var trevligt och kul och det verkade som att Filippa också tyckte det. (hejhej Filippa, grattis igen *vinkar*)
När jag vaknade på morgonen, med snurrigt huvud efter några få timmars sömn, hade mina fina föräldrar dukat upp ett härligt frukostbord som vi åtnjöt tillsammans. De är bäst!

ANIMAL COLLECTIVE

Igår såg Lorenzo, Moa, Linnea och jag Animal Collective spela på Debaser. Det var ascoolt, konserten var annorlunda än jag är van vid. Ibland blev det aningen för psykadeliskt för min smak, men det var häftigt att uppleva ändå. När de spelade My Girls dansade vi nästan sönder, och haha jag har inte varit så svettig på länge! Lyckligast av alla var Linnea, som fick trummisen Noah, hennes idol, :s trumstock och på den en signatur av den härligaste av syntkillarna. Bra onsdag.

IGÅR OCH NU

foto på mig själv från plåtningen igår
Igår var det plåtning/filmning. Det var jättekul! Jag tyckte att allt blev så fint - sminket, håret och stylingen. Men jag vågar inte avslöja för mycket för det är liksom lite hemligt fram till i vår. Så vad jag hade på mig syns inte på fotot (men jag har på mig något, jag lovar!). Alla pratade hur som helst norska och åh vilket fint men svårförståeligt språk!
Nu ska jag snart kasta mig mot tunnelbanan för att gå och se Animal Collective spela, med en bunt vänner.
Bea - hela jävla tiden!
Radical Face – Wandering - Alternative Mix

MAUREXARNA

Linnea och Moa blir sjungda till på sitt landställesgolv
I lördags firade en bunt folk att världens bästa tvillingpar - Moa och Linnea - fyllde 18 år. De bjöd på middag och fest på deras landställe. Det var fint och låg i skogen vid vattnet, man kunde bada bastu om man ville och loftet blev ett madrasshav. De fick fina presenter, tal och sång, och alla hade det jättetrevligt. Jag fotade en massa och fotografierna är under redigering, snart kommer de upp här!
 
Nu sitter jag och ska se på True Blood innan läggdags. Imorgon ska jag på plåtning, det ska bli så kul!
Crystal Castles – Wrath Of God

PRESENTATION

Ingrid Björklund - tärande

Konst