ÅH DISNEY <3

 

DUNTÄCKE

Hej. I helgen har jag för det mesta hållit till under mitt duntäcke. Där blev jag av med projektarbetespåsarna under ögonen med hjälp av sömn och kaffe. Jag har läst på om kristendomen och sett Robin Hood med tre söta barnvaktsbarn.

CHILLIN

Här sitter jag o ba casually pluggar och käkar i wetlook och mörka läppar. För idag har jag varit på Beckmans modevisning på NK. Jag fick ha på mig duktiga Emmy Anderssons kläder, som hon hade gjort i samarbete med och inspirerat av Filippa K. Det var superfint, jag måste visa foton senare!
Nu ska jag stressa med mitt projektarbete som ska in imorgon!!!!

DOKUMENTATION MED DATORKAMERAN

Igår hade jag min franska färgsprakande skidtröja (eller vad det nu är) på mig för att inte frysa. Men på fotot är jag så allvarlig att jag tror att jag frös ändå.
Idag var det en tröja som mamma har stickat som fick värma mig.
Dessa dagar sitter jag djupt försjunken i projektarbetet som jag hoppas kommer bli något som känns fenomenalt, men sånt vet man ju aldrig.
Imorgon ska jag i alla fall ta en paus när det är visning på NK som gäller. Sistaårseleverna på Beckmans designhögskola samarbetar med en rad olika klädlinjer på NK och tolkar det i egna kreationer. Det ser skitbra ut kan jag avslöja! Nu åter till plugghavet.

FREDAG OCH LÖRDAG

Ifredags kom Agnes hela vägen från Arvika. Denna fina, braiga människa känner jag genom Fair Faces, som hon också är modell hos. Vi båda skulle på fitting på lördagen och hon bodde över hos mig eftersom det blev lite klurigt för henne att hinna med tåg hit och dit. Vi åt lax och glass, pratade om pojkar, familj och om hur taggade vi är på fashion week och tillslut somnade vi till en film. När vi kom till Beckmans visade det sig att vi hade fått fel datum, och skulle inte vara där förräns dagen efter. Snacka om panik för stackars Agnes! Som tur var ordnade det sig och vi fick prova elevernas hantverk. Längst ner är en liten sneakpeak på vad jag ska ha på mig. Sedan fikade vi tills det var dags för Agnes att fara hem igen. Men snart kommer hon tillbaka och då är det show time, yeyeyeh.
Förresten förresten förresten!!! Alltså, Johnossis nya låt... ÅH <3
Johnossi – Gone Forever

ITALIENMINNEN

Idag har jag degat för igår firades Anna som fyllde 19. Så jag tittade på foton från resor som familjen har gjort och ÅH vad vi har haft det fantastiskt! Hela kroppen skriker av längtan tillbaka till resorna, särskilt Italien när jag ser fotona där ifrån. Så vackert, härligt, väldoftande och värmande.
 

DISPARATE YOUTH

Jag har verkligen blivit sämst på att använda min fina braiga systemkamera (okej, ska jag vara ärlig så har jag ju faktiskt inte tid för det nu) men det ska jag bli bättre på. Såhär har mina senaste dygn i alla fall sett ut ur min telefonlins. I helgen klädde jag mig i mormorsjacka och herrkofta, snoozade under mina origamifåglar och påväg hem från skolan promenerade jag förbi vackra byggnader för att sedan måla med nya oljefärger och dricka blodapelsinsläsk.

ONSDAG

Heheehee
Dagen i lite plus och minus:
+ gick hem från en casting med bra magkänsla
+ idag bokade mamma att familjen ska resa till NY!! Det har vi drömt om länge
- slant när jag skulle ta mig en ostskiva och vips så hade jag hyvlat av halva nageln. mmm.

APRIL SHOWERS

via min tumblr - citymadeofice.tumblr.com
Vackra bilder på sånt som har med regn att göra. Personligen tycker jag att de får en att känna den där vårregnsdoften när man lägger blicken på dem. Dagens inspiration här alltså.

IF I DON'T FEEL INSPIRED THERE'S SOMETHIN IN MY VEINS MISSIN'


foto på mig redigerat av mig
Halli hallå jag målar på. Jag undrar om det kommer kännas overkligt när projektarbetet är klart och jag inte längre alltid kommer ha något som måste göras. Självklart är jag peppad på att ha min egna konstutställning! Och så längtar jag till fashion week, för då ska jag jobba wihi.
Classified – Inspiration

VECKAN

 
Hejhej jag har lite fullt upp därav frånvaro här. Kan ni hjälpa mig med en sak, hur skulle ni tolka rädslan för att växa upp eller oro inför framtiden i en bild med färger och symbolik osv? Ska måla tavlor, alla idéer är goda och kan ge inspiration så cååm ååån!! <3
Little People – Aldgate Patterns

TOMMY'S THEME

Det här spelas på hög volym i köket, jag anar att det inte är mammas favoritmusik, men själv får jag anstränga mig för att inte höja till maxvolymen så fort det slås på. Det var den sista låten jag hörde för första gången 2012, så den fick liksom kicka in nästa år efter att Maria och Sophie slog på den efter den fina nyårsmiddagen.

2012 GENOM EN IPHONE

2012 skaffade jag instagram och sen dess har jag väl lyckats leva upp till benämningen nörd gott och väl antar jag. Det har nog inte gått en dag utan att jag har knäppt ett foto med iPhonen, så nu kan jag scrolla igenom hela det senaste året av mitt liv på knappt fem minuter. Det har varit ett år av härliga resor, spännande upplevelser, och massvis med inspiration. 2012 har jag och flera närstående har mött främmande motgångar. Men självklart är det inte lätt att vara sjutton arton år, allt går i vågor då. Det här året har jag lärt mig mycket om sånt där viktigt, som livet och människor, inklusive mig själv. Och genom allt roligt jag har fått vara med om i år har jag lärt känna flera vänner för livet.
Så lite såhär har det sett ut, mitt år genom en iPhone. Det här är några av mina favoritbilder, fina tycker jag. Resten av mina foton hittar du på min instagramprofil - @ingridtuff

Konst