I REMEMBER THE TIME WE SPENTlite av det bästa från min dashbord på tumblr
Eh ja hej igen. Det som händer just nu är ju såklart nedräkning till studenten vilket, förutom en hel del öldrickande, innebär att varje skoluppgift tas på ett allvar som får minsta lilla läsläxa att växa till en sån där tsunami som jag målade i min utställning. (Och juste, jag hade ju tänkt lägga upp foton från det här!)
Nu ligger jag hur som haver i soffan, kollar på en romantisk 90talsfilm och äter lakritsdödskallar. Läste just det uppmärksammade brevet av Jonas Hassen Khemiri till Beatrice Ask (vet jag är pinsamt efter med att läsa det). Jag mådde illa. Det var verkligen en ögonöppnare. Så bra.
Och snart bär det av till NY!!! Känner att det är alldeles lagom inför våren, för jag har sånna otroliga cravings efter att byta ut gammalt mot nytt. Vill liksom kasta bort det trånga vinterskalet. Tänker mig att man kan göra genom att ha speciella vårkläder. Jag tänker på icke-tighta jeans, tight kortärmad polo och trenchcoat att spatsera runt med i ett par sneakers eller kängliknande historier. Ja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0