MARS

inspiration från tumblr.com och wolfcubchronicles.blogspot.com
Hejhej det var länge sedan jag var här. Har haft så upptagen med att skifta mellan att göra alldeles för mycket och absolut ingenting, för båda kräver en hel del koncentration.
Från att jag skrev här senast har jag haft för mig sådant som att ha min första konstutställning, dansa till nostalgimusik på Baba Sonic, tänka på långa, fransktalande, brunlockiga, piercade typer och tänka ännu mer på sånna som inte alls är så och som förmodligen inte suger lika mycket som sånna typer gör. Jag har sett filmer som León: the professional, the Parfume, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy och En oväntad vänskap, druckit öl och dansat så fult att man får kippa efter andan i rökmaskinsluften för alla skrattattacker, gått på afrikanskt körläger, gått på fel konsert och hängt med människor som är bäst i världen.
Och mitt bland allt det här, när det var som mest eller som minst att göra, tvingades jag inse att kroppen inte riktigt orkar med längre så nu ligger jag i sängen med ett tjutande huvud. Men det går nog över snart.
Mogwai – The Huts

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0