UNDER TIDEN

Hallå! På senaste har jag knäppt lite foton med telefonen. Så jag tänkte visa vad som hänt i dessaHär är jag på Balmain Hairs visning av deras hårförlängningar. Det blev så fint och de var så snälla att jag fick med mig en hem. Har alltid varit tveksam till extensions men det här var ju osynligt, avtagbart, kändes knappt och så blev det supersnyggt!
Här är Margaux och jag när vi ska till vänners skiva med OS-tema. Hon är tennisspelare och jag är vatten. Kände mig asfiffig med mitt slimiga hår som såg blött ut.
Andrea och jag spanade in & other stories på Biblioteksgatan och blev sisådär stormförälskade i sisådär allting.
Här är jag igårkväll, utklädd till Queen Amidala från Star Wars (ve den som inte sett Star Wars!), inför jensens filmtema-skiva. Ebele var kung fu panda och vi två lämnade lokalen lite tidigare än resten och låg och pratade varandra till söms i hennes säng. Hon jobbar precis där min skola ligger så vi sällskapade imorse och det var himlans trevligt.
Här är ett hus. Det fotade jag för att det såg fint ut och för att man såg hur blå himlen var i fönstrena. Solen sken och jag var påväg hem till mormor för att äta lunch och prata om livet och vad mycket man kan göra av det. Bästa älskade mormor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0