30

Jävlar. Nu sprang tiden förbi midnatt och onsdag blev till torsdag. Nu är det torsdag, idag. Imorgon är det fredagen den 31:a maj. Slutet på 13 år av schemalagda promenader fram och tillbaka från skolan. Jävlar. Imorgon tar jag studenten. Vad ska jag ta mig till imorgon?
Är det meningen att man ska låtsas om att skolåren har varit en dans på rosor och att man inte alls är orolig över vad som komma skall? Betyder det att det är slut med för lite sömn, magkatarr och tidsbrist?
Folk säger att man kommer längta tillbaka, men det finns inte en chans att jag kommer sakna gymnasietiden, ni vet nog varför. Så om jag inte kommer sakna skolan, betyder det att jag kommer ha lättare att finna mig i livet efteråt då?

DÅLIG JAZZ & BRA PERSON

Ligger och tänker på hur fina människor det faktiskt finns i världen. De som ser en flicka stå ledsen och ensam utanför klubben, kliva ut från rökrutan och lämna klubben för att sätta sig med en främling i en port och prata om allt annat än varför hon bara gråter och gråter. En annan kille hade inte brytt sig eller kanske utnyttjat situationen, men han bara lämnar sina vänner och pratar om allt mellan himmel och jord så att hon inte känner sig lika övergiven längre, och till och med skrattar lite. Så att hon nästan glömmer hur pojken som bjöd dit henne inte pratar och hur alla andra där tycks vara upptagna med något/någon annan och hur livet bara allmänt känns som ett minus just då. Tänk att det finns de som skiter i den äckliga klubben för att hålla någon ledsen och borttappad sällskap tills hennes vänner ranglar ut med ett var tog du vägen vi måste gå nu. Han bodde i New York och han hade den finaste personligheten i världen och jag önskar att han var min vän.

HEJ MAJ

Pluggar fortfarande Geografi. Imorgon har jag min prövning och känner ingenting inför det just nu. Bara att jag förmodligen kommer gå därifrån som en 70% lättare, ny människa. Har haft den här prövningen framför mig nu i snart 2 år och ska äntligen bli av med den. JA!
Fotot föreställer mig i kungsan härom dagen. Pappa och jag var på muséum och brunch och jag hade med mig kameran. Men det har jag bloggat om på abracadabra. Lite skevt när man har så jävla många bloggar haha...
 

INGRID

Ingrid heter jag, 18 år och älskar allt som har med kreativitet att göra. I bloggen lägger jag ut det jag har skapat och lite annat också..
bloglovin
RSS 2.0
Bloggparaden
Konst